Intalnire locala a Asociatiei Nationale a Comerciantilor Mici si Mijlocii

Asociatia Nationala a Comerciantilor Mici si Mijlocii din Romania organizeaza prima sa intalnire locala cu membrii si autoritatile din judetul Iasi.Intalnirea locala de Iasi se va desfasura in data de 3 aprilie 2014, ora 10, la Camera de Comert si Industrie Iasi, Sala Mare.

Asociatia Natională a Comerciantilor Mici şi Mijlocii din România este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, ce a fost înfiintată în toamna anului 2013 pentru a reprezenta interesele comerciantilor mici şi mijlocii din tară.  Membrii fondatori ai Asociatiei sunt: George Brotoiu – Preşedinte (comerciant), Paul Butnariu – Vicepreşedinte (Preşedinte în exercitiu Camera de Comert şi Industrie Iaşi), Cora Maria Muntean – Secretar executiv (jurnalist şi comunicator). Site-ul oficial al Asociatiei este www.ancmmr.ro. Deşi a fost înfiintată abia în octombrie 2013, Asociatia număra deja in acest moment câteva sute de membri.

Începând din luna martie, Asociatia organizează o serie de întâlniri în marile oraşe din tară. Scopul fiecărei întâlniri este de a se prezenta Asociatia şi instrumentele sale către comercianti şi către autoritătile locale şi de a identifica, local, problemele majore ale activitătii din retailul de mici dimensiuni. Obiectivul Asociatiei este de a prelua aceste probleme şi de a le discuta, la nivel national, cu factorii de decizie din administratia centrală. Se vor aborda teme precum: reglementari locale, fiscalitate, comert ilicit.

Programul de întâlniri este după cum urmează:  3 aprilie, Iaşi; aprilie, Tg. Mureş; mai, Cluj Napoca; septembrie: Conferinta Natională, Bucureşti; octombrie, Caras Severin;  noiembrie, Craiova.

Intalnirea locala de Iasi se va desfasura in data de 3 aprilie 2014, ora 10.00, la Camera de Comert si Industrie Iasi, Sala Mare. La eveniment – care se desfasoara sub forma unei mese rotunde – sunt invitati sa participe membrii Asociatiei, comercianti interesati de activitatea Asociatiei, reprezentanti ai Camerei de Comert, CNIPMMR, OTIMMC, Primariei, Consiliului Judetean si altor autoritati locale din regiune.

INFO

Persoana de contact din partea ANCMMR:

Cora Muntean, Secretar Executiv ANCMMR,

Tel.: 0722396099,

office@ancmmr.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: