Intalnire in Punctul Zero cu Florin Gheorghita, la Iasi

Joi, 10 iulie, de la ora 17.30, la Librăria Floarea Vieţii (Bd-ul Lăpuşneanu) din Iaşi, Florin Gheorghiţă va susţine o conferinţă cu prilejul lansării celor mai recente volume apărute la Editura Polirom, ”Straniile inteligenţe invizibile” şi ”Karma şi taina reîncarnării”, publicate în colecţia „Hexagon. La limita cunoaşterii”, disponibile şi în ediţie digitală.

Evenimentul va avea loc în cadrul Conferinţelor „Întîlnire în Punctul Zero cu Magda Axinte”, cu sprijinul Asociaţiei Cultură şi Societate şi a Librăriei Floarea Vieţii.

Volumul Straniile inteligenţe invizibile, ediţie revăzută şi adăugită, continuă seria dezvăluirilor pe care le face autorul în privinţa fenomenelor supranaturale, pe care ştiinţa încă nu a reuşit să le explice. Prezenţa aşa-numitelor „entităţi invizibile” în atmosfera terestră a fost sesizată încă din anii 1950, şi de atunci cercetători din diferite domenii le-au dedicat numeroase studii. Florin Gheorghiţă trece în revistă cele mai importante apariţii ale unor forme de materie invizibilă, respectiv ale unor fiinţe nevăzute, ilustrîndu-şi expunerile cu un bogat material fotografic. Povestirile despre fascinantele apariţii sînt completate cu opinii ale oamenilor de ştiinţă, inclusiv cu rapoarte NASA şi cu declaraţii ale astronauţilor aflaţi la bordul navei spaţiale „Columbia” care au avut parte de o astfel de „întîlnire” în februarie 1996.

Florin Gheorghiţă, cunoscut cititorilor pentru preocupările sale privind fenomenele paranormale, oferă în Karma şi taina reîncarnării un posibil răspuns la întrebările pe care ni le punem cu privire la misterele vieţii şi ale universului: „Cine sîntem?”, „Care e scopul existenţei noastre?” sau „Încotro ne îndreptăm?”. Pe baza unor texte vechi şi fapte aparent uimitoare, susţinute de un material ilustrativ îmbogăţit la această nouă ediţie, autorul ne propune explicaţii şi ipoteze captivante, dezvăluind o lume alcătuită dintr-o altă materie şi după alte criterii decît cea pe care o ştim.

Florin Gheorghiţă a publicat mai multe volume ce se ocupă de explicarea unor aspecte ale realităţii înconjurătoare aflate la limita cunoaşterii umane şi care s-au bucurat de un mare succes în rîndul cititorilor. La Editura Polirom a mai publicat: Lumi invizibile (1996), OZN eterice (1997), Fenomenul Valentina (1998), Incursiuni în alte lumi (1999), Seniorii cosmosului (2001), Karma şi taina reîncarnării (2004, 2014), Dezvăluiri din invizibil (2008), Marile taine ale omenirii (2013) şi Strania energie a gîndirii (2014).

INFO

Libraria Floarea Vietii

Bd. Lapusneanu, vis a vis de Anticariatul D. I. Grumazescu

www.librariafloareavietii.ro

Editura Polirom

www.polirom.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: