Intalnire cu Traian Basescu si Mihai Ghimpu

Asociatia Tinerilor Basarabeni din Iasi va invita miercuri, 28 aprilie 2010, ora 16.00, la intalnirea Presedintelui Romaniei Traian Basescu si a Presedintelui Interimar al Republicii Moldova Mihai Ghimpu cu studentii si elevii basarabeni.

In cadrul intilnirii vor fi discutate problemele cu care se confrunta tinerii basarabeni veniti la studii in Romania, indeferent de faptul daca sunt sau nu bursieri ai statului roman. Sunt asteptati toti cei care doresc sa adreseze intrebari celor doi sefi de stat, dar si cei care vor sa auda raspunsurile lor. Evenimentul va avea loc in Aula Magna ”Mihai Eminescu” a Universitatii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.

Accesul in sala se va face pe baza listelor intocmite de catre membrii ATB Iasi. Cei care doresc sa participe la eveniment pot trimite un email cu datele personale pe adresa tineribasarabeni@gmail.com. De asemenea, cei care doresc sa adreseze intrebari, le pot trimite la adresa de mai sus. Acestea vor fi centralizate si transmise personal sefilor de stat.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: