Intalnire cu Traian Basescu si Mihai Ghimpu

Asociatia Tinerilor Basarabeni din Iasi va invita miercuri, 28 aprilie 2010, ora 16.00, la intalnirea Presedintelui Romaniei Traian Basescu si a Presedintelui Interimar al Republicii Moldova Mihai Ghimpu cu studentii si elevii basarabeni.

In cadrul intilnirii vor fi discutate problemele cu care se confrunta tinerii basarabeni veniti la studii in Romania, indeferent de faptul daca sunt sau nu bursieri ai statului roman. Sunt asteptati toti cei care doresc sa adreseze intrebari celor doi sefi de stat, dar si cei care vor sa auda raspunsurile lor. Evenimentul va avea loc in Aula Magna ”Mihai Eminescu” a Universitatii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.

Accesul in sala se va face pe baza listelor intocmite de catre membrii ATB Iasi. Cei care doresc sa participe la eveniment pot trimite un email cu datele personale pe adresa tineribasarabeni@gmail.com. De asemenea, cei care doresc sa adreseze intrebari, le pot trimite la adresa de mai sus. Acestea vor fi centralizate si transmise personal sefilor de stat.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: