Intalnire cu regizorul Alexa Visarion la Uniunea Scriitorilor din Romania, Filiala Iasi

Intalnire cu Alexa Visarion

Uniunea Scriitorilor din România –  Filiala Iasi vă invită duminică, 19 ianuarie 2014, ora 11.00, Casa cu Absidă „Laurentiu Ulici”- Sala „Mihai Ursachi”, la o întâlnire cu regizorul si scenaristul român de teatru si film Alexa Visarion.

Cunoscutul regizor va sustine o dezbatere cu tema “Timp mitic si timp actual în creatia artistică”.  Alexa Visarion,  născut în 1947 la Botosani, a devenit celebru după ce a regizat filmul „Înghititorul de săbii” (1981). A urmat Năpasta (1982), Punct  si de la capăt (1985), Vinovatul (1991), Luna Verde (2008).

În anul 2002 a primit Ordinul National Serviciul Credincios în grad de Cavaler „pentru crearea si transmiterea cu talent si dăruire a unor opere literare semnificative pentru civilizatia românească si universală”.

Evenimentul de la sediul Uniunii Scriitorilor din România, organizat în colaborare cu Asociatia Culturală „Diallog”, va fi prezentat de Victor Bejan.

Moderatorul actiunii: Cassian Maria Spiridon.

INFO

Casa cu Absida ”Laurentiu Ulici”

Centrul Civic, Str. Grigore Ureche 7

usriasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

„Efectul Genovese” de Alina Nelega la TVR

VINO SÂMBĂTĂ LA IULIUS MALL IAȘI SĂ SĂRBĂTOREȘTI INAUGURAREA TUCANO COFFEE: CONCERT AFRICAN ORCHESTRA, PREMII ȘI DEMONSTRAȚII BARISTA

”În pași de poezie” la CCS Iasi

Live de la Opera Bastille – ”Lacul Lebedelor”

Scrie un comentariu: