Institutul Francez din Iaşi vă invită la o ediție specială FoToMaraton

Institutul Francez din Iaşi, alături de partenerii săi, vă invită sâmbătă, 28 octombrie 2017, la cea de-a 13a ediție a concursului de fotografie FOTOMARATON ! Pe durata a patru ore, participanţii la maraton vor investiga toate faţetele oraşului, pentru a surprinde imagini revelatoare pentru temele acestei competiţii.

FOTOMARATON’17 este un concurs de fotografie care are ca scop promovarea orașului Iași, odată cu identificarea și promovarea artiștilor fotografi care realizează imagini cu impact comunicațional. Concursul se desfășoară în ziua de 28 octombrie, de la 10:00 la 16:00. În acest interval de timp participanții trebuie să realizeze 4 fotografii pentru cele 4 teme impuse, câte o fotografie la fiecare temă.

Cele mai bune fotografii ale concursului vor fi premiate de către un juriu format din profesioniști din domeniu și reprezentanți din Institutul Francez Iași. Juriul și Organizatorul selectează cele mai bune fotografii în vederea realizării unei expoziții la Institutul Francez Iași.

Concursul de anul acesta aduce câteva noutăţi. În primul rând, existenţa a două categorii de participanţi: o primă categorie cu vârsta sub 14 ani, iar cea de-a doua, cu vârsta peste 14 ani. O altă noutate este organizarea festivităţii de premiere în luna decembrie, în seria de evenimente care vor marca 25 de ani de Institut Francez la Iaşi. FOTOMARATON este, de altfel, unul dintre cele mai longevive evenimente ale Institutului Francez, un concurs care a comentat prin imagini evoluţia cotidiană a oraşului Iaşi în ultimul deceniu.

Invitaţia institutului este aşadar aceea de a vă înscrie la concurs, în perioada 13 – 27 octombrie, şi de a participa la maratonul foto de sâmbătă 28 octombrie. Veţi avea parte de o frumoasă aventură fotografică în oraşul care vă va dezvălui faţete nebănuite !

INSCRIERE

Înscrierile au loc în format electronic. Pentru a primi formularul de înscriere sau alte informaţii utile, aşteptăm să ne scrieţi la adresa fotomaraton@institutfrancais.ro. Regulamentul concursului este disponibil pe pagina de Facebook a Institutului Francez din Iaşi sau pe site-ul concursului, fotomaraton.institutfrancais.ro.

INFO

Institutul Francez Iasi

Bd. Carol I, nr. 26, Iasi

Web: www.institutfrancais.ro

FB: www.facebook.com/Institut-francais-Iasi

Tel.: 0232 267 637 sau 0769 056 203

E-mail: equipe.iasi@institutfrancais.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: