Inspecteaza Iasul si fa de nerecunoscut, un spatiu ocolit si uitat! Poti primi pana la 40.000 lei finantare

locuri-abandonate-renovate

Până la sfârșitul lunii iunie, gândește-te cum poți să redai viața unui loc abandonat sau degradat din Iași. Visează curajos, inspectează Iașul și fă de nerecunoscut, un spațiu ocolit și uitat! Până pe 26 iunie 2016, înscrie proiectul tău și poți primi până la 40.000 de lei finanțare, prin Fondul Transgor Logistik, ca să-l implementezi!

Unii au transformat băile turcești părăsite în biblioteci. Alții au făcut din vechile grădini zoologice, muzee de artă stradală. Alții au creat un sat-curcubeu din locuințele de serviciu rămase în zonele industriale

Fondul TRANSGOR LOGISTIK pentru revitalizare urbană a fost creat pentru ieșenii care sunt gata să-și pună amprenta în comunitate. Care au idei ieșite din tipare despre cum arată spațiul public care vindecă și aduce oamenii împreună. A fost creat pentru ieșenii care pot să declanșeze schimbări pe termen lung, dar până acum, n-au găsit nici contextul, și nici resursele ca să-și pună ideile în aplicare. Prin Fondul TRANSGOR LOGISTIK pentru revitalizare urbană pot fi finanţate proiecte care:

  • transformă spațiile neutilizate în locuri cu impact estetic sau cu utilitate comunitară;
  • amenajează grădini / spații verzi / parcuri;
  • construiesc noi spații / lounge-uri urbane de relaxare și petrecere a timpului liber;
  • amenajează locuri de joacă în cartiere;
  • revitalizează fațada clădirilor cu arhitectură comunistă;
  • amenajează spații publice destinate practicării sporturilor de masă etc.

Cu alte cuvinte, primești finanțare pentru ideea ta de-a transforma spațiile devalorizate din Iași, în locuri care-și radiază utilitatea și estetica înspre oameni.

TRANSGOR LOGISTIK, sponsorul care pune la dispoziție sumele necesare finanțării ideilor tale, oferă soluții personalizate de logistică, expediții și transport rutier pentru diferite tipuri de mărfuri, cu destinații din Europa de Est și Sud. TRANSGOR LOGISTIK investește în societate pentru a spori calitatea vieții comunității.

Valoarea financiară anuală a Fondului TRANSGOR LOGISTIK pentru revitalizare urbană, sesiunea 2016, este de 50.000 lei din care 40.000 lei reprezintă suma totală destinată finanțării proiectelor și 10.000 lei sunt alocaţi costurilor de management al procesului de finanțare. Sumele solicitate pentru finanțarea proiectelor pot fi de la 10.000 până la 40.000 lei, în funcție de complexitatea acestora. Linia de finanțare se adresează proiectelor care se implementează în municipiul Iași.

Foto: weburbanist.com

INFO

Fundatia Comunitara Iasi

www.fundatiacomunitaraiasi.ro

www.facebook.com/fundatiacomunitaraiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: