”Insemnarile unei pustoaice 2” si ”Marele Nate”, lansate la Avant-Garde

Marele Nate si Insemnarile unei pustoaice - Avantgarde

Vino la intilnirea cu Nikki J. Maxwell din Insemnarile unei pustoaice si cu Nate, cel mai istet dintre pusti de la Greg Heffley incoace, vineri, 30 martie, incepand cu ora 17.00, la libraria Avant-Garde Librarium (Str. Lapusneanu, nr. 16, Iasi) pentru a te bucura de noi aventuri alaturi de personajele tale preferate.

Insemnarile unei pustoaice, de Rachel Renée Russell. Acum, volumul 2! Bestseller New York Times si singurul titlu care a concurat in topuri ”Jurnalul unui pusti” . Povestirile unei tipe de gasca nu chiar atat de populare. Reteta pentru dezastru: 4 petreceri. Adaugati 2 prietene si 1 baiat irezistibil. Impartiti la 1 fata rea care urmareste s-o distruga pe Nikki. Amestecati bine, puneti-va mainile la ochi si dati-va doi pasi inapoi!

Marele Nate. Intaiul intre pusti”, de Lincoln Peirce. Descopera-l pe Nate, cel mai istet dintre pusti de la Greg Heffley incoace! „Marele Nate e amuzant, nu gluma!” (Jeff Kinney, autorul seriei ”Jurnalul unui pusti”). Nate stie ca-l asteapta lucruri marete. Lucruri cu adevarat marete. Dar lucrurile nu merg intotdeauna asa cum vrei tu, doar pentru ca esti grozav. Necazurile se tin scai de el, dar Nate nu se sperie niciodata. Stie ca-i cel mai bun. A citit intr-un ravas.

In aceeasi zi va avea loc si lansarea volumului ”Ce poţi face cu doua cuvinte”, antologie coordonata de Liviu Papadima si, odata cu el, a concursului „Locuieste in poveste”, cel mai mare concurs pentru copii.

Concursul” Locuieste in poveste”

Vineri, 30 martie  va avea loc si lansarea volumului ”Ce poţi face cu doua cuvinte”, antologie coordonata de Liviu Papadima si, odata cu el, a concursului „Locuieste in poveste”, cel mai mare concurs pentru copii.

afis-ce-poti-face-concurs

 1. Scriere creativa
 2. Ilustratie

Premiu: 20 de copii pot fi publicati la Editura ARTHUR!

Ti-a placut volumul Ce poti face cu doua cuvinte?
Atunci poti participa la concurs pentru a fi chiar tu unul dintre tinerii autori sau ilustratori care vor fi publicati in antologia Ce poti face cu doua cuvinte – Sectiunea Junior (apariţie: toamna 2012).

Ce trebuie sa faci pentru a participa?
Nu e deloc complicat! Pentru fiecare exemplar cumparat din volumul Ce poti face cu doua cuvinte vei primi doua coduri unice de participare. Trimite-ne un mail la adresa douacuvinte@editura-art.ro sau la C.P. 22, O.P. 84, sector 6, Bucureşti cu o copie a bonului fiscal primit la achiziţionarea volumului Ce poti face cu doua cuvinte, iar noi iti vom trimite cele două coduri. Atentie, nu poti participa la o sectiune a concursului decit cu un singur cod de inregistrare. Daca vrei sa participi si la sectiunea de scriere creativs, şi la cea de ilustratie, inregistreaza-te cu unul dintre coduri la ambele sectiuni. Dacă vrei sa participi la o singura sectiune, ii poti oferi celalalt cod unui prieten.
Pentru a te inscrie la concurs, intra pe site-ul www.editura-art.ro/douacuvinte, introdu codul de participare, datele tale de contact si esti inregistrat! La inregistrare vei primi instrucţiuni despre cuvintele pe care trebuie sa le folosesti in textul tau (pentru sectiunea Scriere creativa), respectiv despre textul pe care trebuie sa il ilustrezi (pentru sectiunea Ilustratie).
Atenţie! Nu poti schimba cuvintele sau textul pe care le-ai primit la inregistrare.

Condiţii de participare:
– pentru a participa la concurs trebuie sa ai intre 9 şi 15 ani
Cum se fac povestile? Din cuvinte, cum altcumva?! Bine-bine, dar din cuvinte se mai face si tema pentru acasa la chimie, si cartea de bucate a mamei – chit ca mai are si poze – si nota de plata la telefon – aoleu, aia are si cifre! Ce se pune in cuvinte, ca sa iasa din ele poveste?” (Liviu Papadima)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

5 comentarii la “”Insemnarile unei pustoaice 2” si ”Marele Nate”, lansate la Avant-Garde”

 1. anonim says:

  e tare cand am primito la scoala am terminato pe toata cand so terminat orele

 2. juli si katrin says:

  cartea MARELE NATE INTAIUL INTRE PUSTI este o carte distractiva si amuzanta, sper sa o cititi & voi %%%%%%$$$

 3. briana says:

  cele 2 carti sunt interesante si daca te apuci de citit nu te mai opresti!!!!!!

 4. simina says:

  cartea insemnarile unei pustoaice este despre o fata pe nume Niki J. Maxwell dar daca vreti sa aflati mai multe cumparati aceasta carte fascinanta !!!!!!!$$$$

 5. roki says:

  insemnarile unei puistoaice este foarte frumoasa si interesanta

Scrie un comentariu: