”InSEMN” – expozitie de ilustratii pe semne de carte @Carturesti Palas Mall

insemn-serghie

Ce fac? De obicei trasez linii. Pe zgomot. Pe liniște. Pe hârtie. Pe ce vrei tu! Și când o fac, cu fiecare mm de dâră lăsată de creion pe foaie îmi derulez în cap viața în trei dimensiuni: trecut, prezent și viitor. Fiecare desen e ca un set de diapozitive care-mi desfășoară viața într-o buclă continuă, ca-ntr-un .gif.

Când termin, mă uit la ciornele și desenele de pe birou ca la niște mici bucăți din harta propriei existențe și-mi zic: „Ăsta ce e ? Un Ochi? O limbă? Ce dracu-nseamnă?”. „Eu ce înSEMN?”. Niciun răspuns; puțini apreciază o filozofeală bună în ziua de azi!

Adrian Serghie vă invită la „ÎnSEMN”, o expoziție originală de ilustratii (pe semne de carte) despre o existență lipsită de originalitate, ca a ta sau a celui de lângă tine. Perioada in care poate fi vizitata expozitia: 20 octombrie – 20 noiembrie, Libraria Carturesti Palas Mall.

Nu sunt special. Nu am nimic diferit față de tine. ÎnSEMN e o expoziție despre cum am fost ca să ajung aici, despre viața mea, despre lumea mea.” (A. Serghie)

INFO

Libraria Carturesti

Palas Mall, Iasi

www.facebook.com/Carturesti.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “”InSEMN” – expozitie de ilustratii pe semne de carte @Carturesti Palas Mall”

  1. Mihaela says:

    Cu siguranta originala si care nu trebuie ratata. 🙂

Scrie un comentariu: