”InSEMN” – expozitie de ilustratii pe semne de carte @Carturesti Palas Mall

insemn-serghie

Ce fac? De obicei trasez linii. Pe zgomot. Pe liniște. Pe hârtie. Pe ce vrei tu! Și când o fac, cu fiecare mm de dâră lăsată de creion pe foaie îmi derulez în cap viața în trei dimensiuni: trecut, prezent și viitor. Fiecare desen e ca un set de diapozitive care-mi desfășoară viața într-o buclă continuă, ca-ntr-un .gif.

Când termin, mă uit la ciornele și desenele de pe birou ca la niște mici bucăți din harta propriei existențe și-mi zic: „Ăsta ce e ? Un Ochi? O limbă? Ce dracu-nseamnă?”. „Eu ce înSEMN?”. Niciun răspuns; puțini apreciază o filozofeală bună în ziua de azi!

Adrian Serghie vă invită la „ÎnSEMN”, o expoziție originală de ilustratii (pe semne de carte) despre o existență lipsită de originalitate, ca a ta sau a celui de lângă tine. Perioada in care poate fi vizitata expozitia: 20 octombrie – 20 noiembrie, Libraria Carturesti Palas Mall.

Nu sunt special. Nu am nimic diferit față de tine. ÎnSEMN e o expoziție despre cum am fost ca să ajung aici, despre viața mea, despre lumea mea.” (A. Serghie)

INFO

Libraria Carturesti

Palas Mall, Iasi

www.facebook.com/Carturesti.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

1 comentariu la “”InSEMN” – expozitie de ilustratii pe semne de carte @Carturesti Palas Mall”

  1. Mihaela says:

    Cu siguranta originala si care nu trebuie ratata. 🙂

Scrie un comentariu: