Inscrierile la ”Gala Institutiilor de Arte” se fac pana pe 18 mai

gala-institutii-arte

Participă şi tu la Gala Instituţiilor de Arte! Un eveniment fondat şi realizat de Organizaţia Centrul Cultural Virtual “Artist pentru Artă”, 5 – 6 iunie 2015. Acest eveniment este organizat bienal la nivel naţional, cu scopul de a descoperi în tânăra generaţie şi nu numai, noi valori ce au nevoie să fie susţinute ca să performeze şi să devină noii reprezentanţi ai culturii româneşti.

Organizatorii isi propun sa ajute la crearea unei imagini de calitate a României, o imagine pe care o putem dezvolta în timp, pe un sistem corect de valori, ce inspiră încrederea că “succes” este un cuvânt care să ne definească şi de care să fim mândri.

Organizaţia urmareşte să evidenţieze actualul potenţial cultural pe care România îl deţine. Este importantă excelarea şi susţinerea mai departe a performanţei şi încurajarea celor care se află la început de drum să îşi urmeze visele. Un alt aspect important este informarea cetăţenilor asupra valorilor culturale româneşti ce vor a fi cunoscute, iar mai apoi recunoscute.

INSCRIERE

Înscrieri până pe data de 18 mai 2015, prin e-mail la adresa galadearte2015@gmail.com sau în format fizic la adresa Organizaţiei Artist pentru Artă, Str. Şcolii, nr. 6A, Oraşul Zărneşti, Judeţul Braşov, România, cod poştal: 505800. Formularul de inscriere este disponibil AICI.

INFO

Organizaţia Centrul Cultural Virtual “Artist pentru Artă”

Str. Şcolii, nr. 6A, Zărneşti, Judeţul Braşov, ROMÂNIA

www.centrulculturalvirtual.ro

www.galainstitutiilordearte.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: