INSCRIERI / Workshop de film documentar DocEst pentru liceeni şi studenţi: Pe urmele lui Benjamin Fondane

În pregătirea Zilelor Memoriei Victimelor Holocaustului, în perioada 16-25 ianuarie 2019, la Institutul Francez din Iaşi va avea loc o nouă serie de workshop-uri de film documentar pentru elevi şi studenţi coordonate de regizorul Dragoş Zămosteanu.

Participanţii vor învăţa tehnicile filmului documentar şi vor realiza în echipă un film marca DocEst, având ca temă parcursul lui Benjamin Fondane, care va fi prezentat publicului la sfârşitul lunii ianuarie, în cadrul Zilelor Memoriei Victimelor Holocaustului. Atelierele vor avea loc în fiecare zi, în intervalul orar 16.00-18.00.

Documentarele realizate în cadrul celor două ediţii anterioare ale workshop-ului au atras un public numeros în serile de gala ale Festivalului de Film Documentar DocEst, festival organizat în fiecare an de Centrul Cultural German, Institutul Francez din Iaşi, British Council şi Primăria Municipiului Iaşi.

INSCRIERE

Cei care doresc să ia parte la sesiunile de workshop sunt invitaţi să trimită un e-mail cu titlul „Workshop DocEst”, care să conţină o scrisoare de motivaţie şi o scurtă prezentare personală la adresa festivaluldocest@gmail.com, până la data de 15 ianuarie 2019. Înscrierile se vor face în limita locurilor disponibile.

Cursanții trebuie să dispună fie de o cameră video, fie de un aparat de fotografiat care poate filma, fie de un telefon mobil cu cameră video HD.

INFO

Institutul Francez Iasi

Bd. Carol I, nr. 26, Iasi

Web: www.institutfrancais.ro

FB: www.facebook.com/Institut-francais-Iasi

Tel.: 0232 267 637 sau 0769 056 203

E-mail: equipe.iasi@institutfrancais.ro

PE ACEEASI TEMA:

Festivalul Très Court 2021

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Festivalul Filmului Francez la Iasi 2021

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

La Civil | Les Films de Cannes à Iași

Titane | Les Films de Cannes à Iași

Les Olympiades | Les Films de Cannes à Iași

The worst person in the world | Les Films de Cannes à Iași

Scrie un comentariu: