Inscrieri pentru Model European Union Iași 2017

Ideea de Model European Union (MEU)  a apărut din dorința de a contura mai bine perspectivele tinerilor asupra a ceea ce presupune activitatea Parlamentului European și Consiliului Uniunii Europene și, implicit, activitatea de dezbatere și legiferare a directivelor și regulamentelor adoptate de instituțiile UE.

Astfel, MEU Iasi este o oportunitate de a dobândi sau valorifica cunoștințele legate de procedurile instituțiilor europene și de a îmbunătăți aptitudinile de dezbatere, negociere, precum și susținerea discursurilor și punctelor de vedere în limba engleză.

Proiectul se află în partea finală a perioadei de înscrieri, aceasta încheindu-se pe 31 ianuarie 2017. Prin urmare, grabește-te să prinzi unul din ultimele locuri disponibile.

MEU Iasi 2017 se va desfăşura în perioada 24-26 februarie 2017 în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, taxa de participare fiind de 70 lei și include: materialele pentru conferință și simulare, pauze de cafea și alte materiale, 2 nopți de cazare și 4 mese. De asemenea, transportul este gratuit prin CFR Călători.

INSCRIERE

Eligibili pentru a participa sunt tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 26 de ani din România și Republica Moldova, inclusiv studenții străini/Erasmus veniți în aceste două țări. Înscrierile pentru reprezentant în Parlamentul și Consiliului Uniunii Europene se fac la adresa: www.asd-uaic.ro/registration-meu/. Mai multe informații despre conceptul de MEU pot fi găsite la adresa: www.asd-uaic.ro/model-european-union-iasi/

INFO

Model European Union

www.facebook.com/MEUIasi/

meuiasi2017@gmail.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: