Inscrieri la Student Fest 2014 pana pe 20 aprilie

Afis Student Fest - inscrieri

Student Fest aduna din nou la un loc cei mai talentati tineri din intreaga tara. Ajuns la cea de-a XXIII-a editie, cel mai mare festival de arta si cultura pentru studenti din Romania, organizat în Timisoara de Organizatia Studentilor din Universitatea de Vest din Timisoara (OSUT), desfasurat in perioada 8 – 17 mai 2014, ofera tinerilor artisti posibilitatea de a se exprima liber, de a se dezvolta si de a se promova.

Anul acesta, Student Fest lanseaza tema IMPACT ca tema centrala pentru fiecare dintre sectiunile festivalului, mesaj prin care isi propune sa evidentieze puterea pe care Student Fest o poate avea asupra tinerilor artisti, precum si asupra publicului, deopotriva. Festivalul a avut intotdeaunaun impact pozitiv, reusind sa puna in miscare rotitele artei creatoare, depasind conditia iluzorie si facand ca lucrurile sa existe cu adevarat. Student Fest nu se conformeaza unei reguli generale, ci se impune prin efectulpe care il are.

Student Fest IMPACT continua conceptul initiat in anul 2012, respectiv 7 zile de workshopuri si training-uri inchise pentru participantii selectati si 3 zile de evenimente deschise, expozitii, dezbateri, piese de teatru oriconcerte. Arte plastice, benzi desenate, concerte, dans, design vestimentar, experimentarium, film, fotografie, literatura, party, publicitate, teatru, street art sunt sectiunile pe care se va baza festivalului din acest an.

Prima editie a Student Fest-ului a avut loc in anul 1992 si a fost initiat ca un protest impotriva cenzurii libertatii de exprimare. Tot ceea ce s-a întâmplat la Student Fest a fost ceva inovativ, realizat doar de studenti pentru studenti. Student Fest vrea sa inspire si sa creeze tineri care vor sa schimbe ceva in vederea imbunatatirii situatiei artei si a culturii din Romania.

INSCRIERI

Pictezi, sculptezi, iti place să creezi haine sau graffiti, ai un band si iti cauti scena pe care sa te faci auzit, esti pasionat de fotografie sau esti atras de experimentele stiintifice sau artistice si ai vrea sa contribui si tu la ele? Creezi povesti din grafica si imagini? Vrei sa ne arati tuturor reclama pe care toti prietenii tai au apreciat-o si laudat-o? Ai inspiratie, creativitate si pasiune pentru scris si ai vrea sa o impartasesti cu toata lumea? Filmul tau e cel mai tare, dar nu are cine sa il urmareasca? Actorul din tine nu are unde sa se faca auzit? Atunci inscrie-te pe site-ul www.studentfest.ro ca artist pana in data de 20 aprilie 2014 si toate acestea vor fi posibile!

Vrei sa participi activ la organizarea celui mai mare festival de arta si cultura pentru studenti din Romania? In acest caz te asteptam in echipa de voluntari Student Fest si te invitam sa completezi formularul de pe site.

Cele 10 sectiuni care desfasoara worskshopuri, respectiv arte plastice, concerte, dans, design vestimentar, film, fotografie, literatura, publicitate, teatru sau street art te asteapta sa participi la o experienta inedita care sa te ajute sa acumulezi cunostinte si sa dobandesti noi abilitatati in domeniul ales de tine. Inscrierile se desfasoara pana in data de 20 aprilie 2014, pe www.studentfest.ro.

Nu se percepe nicio taxa de participare, iar tinerilor care vin din afara municipiului Timisoara le va fi asigurata cazarea, in caminele Universitatii de Vest din Timisoara.

Organizatia Studentilor din Universitatea de Vest din Timisoara(OSUT) este singura organizatie sindical – studenteasca constituita la nivelul UVT, infiintata in 27 martie 1990, cu o experienta de peste 20 de ani, fapt ce o face cea mai reprezentativa organizatie a universitatii si totodata, un punct de reper pentru toate ligile studentesti din tara.

INFO

www.studentfest.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: