Inscrieri la cursuri de dans @Elegance Iasi

inscriere-elegance

Pana pe 15 octombrie 2016 te poti inscrie in familia Elegance! Distractia, socializarea si voia buna vor fi insotite de senzualitatea dansurilor Latino Caraibice si Afro Latino! Nu vor lipsi nici ritmurile seducatoare ale Dansurilor de Societate, dar nici energia LifeStyle-ului!

Clubul de dans ”Elegance” este locul unde Iasul invata sa danseze!

Cu peste 100 de premii castigate, printre care si locul I la Festivalul international de dans pentru tineret “Macau – China 2010, cu 20 de generatii de dansatori si peste 1000 de cursanti, precum si alte aparitii media, Elegance Iasi isi deschide acum larg portile si pentru tine!

INSCRIERE

Inscrie-te acum si profita de BONUSURILE valabile DOAR in perioada inscrierilor!

BONUSURI: Pentru ca stim cum e sa fii incepator iti mai oferim o sedinta GRATUIT la grupa de Latino Caraibice Incepatori, deci primesti 9 sedinte la pret de 8! Primesti cele mai rapide cursuri de Kizomba din oras, 4 sedinte a cate de 2 ore, ce se desfasoara in Oxford Pub; Pentru ca relansam cursul de LifeStyle, ACUM ai 50% REDUCERE la inscriere, chiar daca nu te-ai inscris si la alt curs; Daca vii deja cu partenerul/partenera la Dans de Societate, grupa de incepatori, noi te rasplatim oferindu-ti GRATUIT un abonament, practic PLATESTI UN SINGUR ABONAMENT pentru 2 persoane; Iar daca esti STUDENT primesti 20% REDUCERE la orice tip de curs te inscrii!*; Pe langa toate acestea, mai ai si Practice Time, in fiecare Sambata de la ora 19.30 pana la 21.30 in Sala Elegance din cadrul CCS. Alaturi de toti cursantii Elegance vei avea ocazia sa iti imbunatatesti propriul stil.

Daca vrei sa nu pierzi BONUSURILE, inscrie-te acum pe: elegance-dance.ro

*Oferta pentru studenti nu se aplica la cursul de Life Style si la Ofera de 1+1 de la Dansuri de Societate deoarece pretul este redus deja cu 50%. ***Totodata, inscrierile se pot face si in sala Elegance de la CCS Iasi , zilnic pana pe 15 Oct in intervalul orar 19:00-21:00*** CONTACT: 0758515946

INFO

Clubul de Dans “Elegance”

CCS Iasi, Str. V. Conta 30

elegance-dance.ro

www.facebook.com/eleganceiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: