Inscrieri la cursuri de Autocad 2D pentru studenti

afis-CT

Asociatia Tehnica de Formare Profesionala “TEACH ING” Iasi organizeaza cursuri de AutoCAD 2D, venind astfel in ajutorul celor care doresc sa dobandeasca mai multe cunostinte in domeniul tehnic, intr-o alta maniera decat cea academica!

Viitorii ingineri vor trebui sa foloseasca programe de proiectare, de aceea prin cursurile organizate in cadrul proiectului Centru de Training Tehnic, cursantii vor dobandi cunostintele necesare pentru a crea, la scara, o plansa continand texte, cote, linii, cercuri, hasuri, conform normativelor de desen tehnic in vigoare.

Profesorii sunt dedicati studentilor, cursurile sunt orientate spre nevoile lor, iar tu poti fi unul dintre cei care vor beneficia de aceste lucruri. De aceea, iti propunem un curs de AutoCAD, alaturi de un profesor specializat si un mediu ambiant placut.

Programul cursurilor este următorul:   Cursurile pentru AutoCAD 2D nivel incepator, incep pe 31 martie 2015. Cursurile vor avea loc in zilele de marti si joi in intervalul orar 16:00-19:00, pe parcursul a 4 sedinte a cate 3 ore.

Pentru a fi selectat si a putea participa la cursul dorit trebuie: sa fii student, masterand sau doctorand, cu varsta pana in 35 de ani; sa completezi formularul de inscriere cu atentie; sa achiti taxa de 40 de lei.

Pentru a participa si finaliza cursul trebuie sa respecti cateva reguli:  Sa detii un laptop al carui sistem de operare sa suporte AutoCAD; Prezenta la curs trebuie sa fie de cel putin 75% (minimum 3 cursuri din 4); Trebuie sa obtii minimum nota 5 la testul final; Diploma trebuie ridicata in maximum o luna de la data stabilita. Altfel, va trebui sa achiti 10 lei pentru arhivare.

In cazul renuntarii la curs, taxa achitata se va restitui doar daca va exista un preaviz de minim 72 ore pana la inceperea primului curs. Pentru mai multe informatii ne poti scrie la teachingis@gmail.com

Acte necesare: copie dupa carte de identitate;  copie dupa carnetul de student vizat in anul in curs (pentru doctoranzi adeverinta); Cursul se va desfasura in municipiul Iasi, locatia exacta va fi comunicata persoanelor selectate.

Anunt important:  Daca si AutoCAD-ul 3D reprezinta o curiozitate sau o nevoie pentru tine, te anuntam ca in perioada urmatoare vom desfasura si un astfel de curs. Te invitam sa fii atent la anunturile de pe site.

INFO

Asociatia TEACHING

Campus Tudor Vladimirescu, camin T11, parter, Iasi

Email:    teachingis@gmail.com

Telefon:    0332 401 996

Numărul de fax:   0332 401 292

Număr mobil:  0722 516 687

Web: teach-ing.ro

FB: www.facebook.com/teaching.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: