Inscrieri deschise la Clubul BritTeen – modulul de vara 2016

clubul-britteen

Clubul BritTeen este un program de educatie non-formala pentru copii ce urmareste sa dezvolte abilitatile si pasiunile participantilor prin workshop-uri tematice. Copiii beneficiaza de oportunitatea de a acumula cunostinte si abilitati din domenii precum creativitatea, cultura generala sau dezvoltarea personala, precum si de a-si exersa si imbunatati competentele sociale si de conversatie in limba engleza.

Modulul de vara se desfasoara in perioada 11 august – 1 septembrie 2016 si cuprinde 7 intalniri, marti si joi, avand programul in functie de nivelul de varsta. Inscrierile sunt deschise pana pe 10 august iar formularul este disponibil AICI.

Taxa de inscriere este 200 lei sau 180 lei la reinscriere sau pentru grupuri de minim 2 persoane, iar toti participantii vor primi un abonament la biblioteca @British valabil 3 luni.

ATELIERE

Clasele 0-II (5-8 ani): 10:00 – 11:00 – Atelierul Vindeca lumea!

  • Vindeca lumea, fa-o un loc mai bun pentru tine si pentru mine si pentru intreaga rasa umana…” Pamantul este casa noastra si cu cat invatam sa o pastram curata, cu atat mai bine. Luna aceasta, te vei distra la British Council, dar vei invata si cum sa protejezi planeta, descoperind in acelasi timp cateva informatii interesante despre a treia ‘stanca’ de la Soare. Haide sa ii aratam Pamantului nostru dragoste!


Clasele I-IV: 11:15 – 12:45 – Atelierul Jocuri de societate

  • Vino si joaca-te alaturi de noi in vacanta de vara! Alunga tristetea de dupa scoala cu niste jocuri de carti si de societate foarte interesante. Atentie, insa, ele iti vor solicita toata atentia, inteligenta, imaginatia, viteza de reactie si vor fi fara indoiala extrem de distrative! Daca stii ca esti o persoana activa, British Council este locul pentru tine. Te asteptam sa te alaturi echipei noastre amatoare de jocuri!


Clasele V-VIII:  13:00 – 14:30 – Atelierul Lumini, camera … Actiune!

  • Lumini, camera … Actiune! Toate succesele de box-office pe care le-ai admirat te asteapta la British Council Iasi! Daca esti la fel de pasionat de filme ca si noi, ne vom distra cu siguranta impreuna. Nu rata ocazia sa vorbesti despre filmele tale preferate, inconjurat de tineri ca tine. Poti chiar sa iti testezi aptitudinile de teatru si sa iti imbogatesti vocabularul referitor la filme. Vino cu noi, si vom crea impreuna cele mai frumoase scene din viata ta, in aceasta vara!

Trainerii care conduc activitatile Clubului BritTeen sunt selectati conform standardelor profesionale ale British Council.

INFO

British Council Iasi

Str. Pacurari 4 | Iasi  | 700511 | Romania

T +40 (0)232 316 159 (reception)| Mobile 0724 585175

E-mail: bc.iasi@britishcouncil.ro

www.britishcouncil.ro

British Council Romania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: