Inscrie-te la prima editie a Salonului National de Fotografie Iasi 2011

Primaria Municipiului Iasi si Asociatia FotoIASI, in parteneriat cu Moldova Mall Iasi si 4k Broadcast Solutions organizeaza in perioada 1-20 octombrie 2011 prima editie a Salonului National de Fotografie “Iasi 2011” – Salon de Autori.

La Salon pot participa atat fotografii amatori cat si fotografii profesionisti (membri sau nu ai AAFR) cu o colectie unitara (a carei tema ramane la latitudinea fiecarui participant) formata din maxim 10 fotografii (dar nu mai putin de 5 imagini) alb-negru sau/si color. Imaginile, in format digital, vor avea marimea de 4000 pixeli pe latura mare (salvate JPEG la calitate maxima) si vor fi trimise pe suport CD sau DVD, impreuna cu taxa si borderoul de participare (atat in format digital cat si printat) in plic inchis, recomandat, pe adresa: Ozolin Dusa, CP 100, Oficiul Postal 1, Iasi. Taxa de participare este de 35 lei pentru fiecare autor (lucrarile autorilor care nu trimit taxa de participare nu vor fi admise in concurs).

Organizatorii vor trata cu maxima responsabilitate materialul trimis insa nu raspund de pierderea sau deteriorarea acestuia pe parcursul transportului de la expeditor la destinatar.

Un juriu format din Florin Andreescu – AFIAP, Ozolin Dusa, Dinu Lazar – EFIAP, Andrei Pandele – AFIAP si Francisc Vaida va analiza lucrarile, va selecta imaginile pentru expozitie si va acorda urmatoarele premii: Premiul I si Medalia de aur AAFR = 1700 lei. Premiul II si Medalia de argint AAFR = 1300 lei. Premiul III si Medalia de bronz AAFR = 1000 lei. Sase mentiuni de onoare AAFR.

Pentru popularizarea Salonului organizatorii vor putea folosi imaginile premiate si acceptate in expozitie fara plata dreptului de autor.

Deciziile juriului sunt incontestabile.

Fiecare participant va primi gratuit Catalogul Salonului.

Imaginile acceptate si premiate vor fi marite pentru expozitie pe cheltuiala

organizatorilor.

Expozitia Salonului National de Fotografie “Iasi 2011” va avea loc in perioada 1 – 20 octombrie 2011 la Complexul Moldova Mall din Iasi.

Calendarul Salonului:

– Ultimul termen de primire a lucrarilor (pe CD sau DVD – impreuna cu taxa de participare): 2 septembrie 2011

– Jurizarea lucrarilor: 10 septembrie 2011

– Anuntarea rezultatelor: 13 septembrie 2011

– Expozitie: 1 – 20 octombrie 2011 – Moldova Mall Iasi

– Vernisajul Salonului: sambata 8 octombrie 2011, ora 17

– Trimiterea cataloagelor catre participanti: 25 octombrie 2011

– Persoana de contact: Ozolin Dusa (fotodusa@gmail.com – 0722895304)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: