Inscrie-te la ”Pimp Our Print”, competitie internationala pentru designeri

Esti pasionat de design si vrei sa iti pui in valoare creativitatea? Participa la competitia internationala „Pimp Our Print” organizata de Brabantia, lider in industria de ustensile pentru casa si castiga Marele premiu ― o experienta VIP pentru doua persoane la Salone Internazionale del Mobile 2014 (Milano)!

In perioada 3 septembrie – 21 octombrie 2013, Brabantia iti ofera sansa sa dezvolti noul design pentru gama de produse distribuite inclusiv in Romania.  Competitia de anul acesta vine ca urmare a succesului campaniei de anul trecut, Design Your Bin, si este deschisa designerilor in afirmare din intreaga lume, indiferent de varsta, experienta sau localizare geografica.

Brabantia isi doreste un succesor pentru designul iconic al companiei, Patrice, creat de Patrice van Uden in anul 1970.  Acest design s-a distins de la inceput prin suprapunerea florilor maro si cyclam pe un fundal portocaliu. Elementul floral a fost initial desenat pe hartie, taiat si apoi schitat din nou, inainte de a fi imprimat in două culori, ceea ce i-a oferit  o nota autentica, de lucru facut de mana. Designul Patrice s-a dovedit a fi cel mai popular din intreaga istorie Brabantia.

INSCRIERE

Ai intrat deja in dispozitie creativa? Participa la concursul „Pimp Our Print” si da frau liber imaginatiei! Alege dintr-o gama larga de stiluri si medii de expresie, inclusiv arta moderna, arta de strada, fotografia, ilustratia, lucrul cu textile si detaliile handmade. Orice mediu este acceptat, atata timp cat poate fi incarcat si reprodus digital. Design-urile trebuie sa fie creatii originale si sa fie incarcate pe www.brabantia.com/design in format JPG pana pe data de 22 octombrie 2013.

Brabantia este unul dintre cei mai importanti furnizori ai Frarom International Est, fiind distribuit in exclusivitate pe piata din Romania incepand cu anul 2009, si de aceea compania Frarom International Est  ii incurajeaza pe pasionatii de design sa participe la concursul care pune in joc numeroase premii.

INFO

www.frarominternational.ro

www.brabantia.com/design

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: