Inscrie-te la noua serie de cursuri de limba japoneza

Lucrurile nu vin pur și simplu către tine, tu trebuie să mergi către ele, iar după cum spune și o zicală japoneză, singur îți creezi propriile oportunități.

Si în această primăvară Asociatia Himawari lanseaza o nouă serie de Cursuri de Limbă Japoneză în Iaşi, începând cu data de 1 martie 2017, la care aveți avea șansa de a face cunoștință cu una din cele mai melodioase limbaje asiatice.

Disponibilitate – 2 grupe (a câte 12 cursanţi fiecare) repartizate în felul următor:

  • Grupa 1 (începători): Miercuri, 13:30 – 15:00
  • Grupa 2 (începători): Vineri, 13:30 – 15:00

Noile cursuri se vor desfăşura în Corpul R (fostul Romtelecom) al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” de pe Str. Lăpuşneanu, sala 205 (etaj 2) – clădirea de sticlă de la intersecția Lăpușneanu – Bld. Independenței. Cursurile se vor ţine în regim normal – 1 curs/săptămână, a câte o oră jumătate fiecare.

INSCRIERE

Perioada de înscrieri: 6 – 25 februarie 2017. Donație fixă: 25 lei/curs. Pentru înscriere, vă rugăm să completaţi următorul formular de inscriere Confirmarea înscrierii se va face prin sms, în maximum 3 zile de la trimiterea formularului. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0741 261 033 – Oana Laura Fasolă.

Începe primăvara cu noi oportunități!

INFO

Asociatia Romano Japoneza Himawari

Str. Splai Bahlui, nr.6, Bl. 6, Sc.A, etaj 1, ap. 6,

www.himawari.ro

www.facebook.com/Asociatia.Himawari

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: