Inscrie-te la FameLab 2012!

Tinerii cu virste cuprinse intre 18 si 35 de ani pasionati de stiinta si tehnologie se pot inscrie pina marti, 24 aprilie, la „FameLab”, competitia internationala de comunicare a stiintei. Cistigatorul va beneficia de o excursie la Festivalul de Stiinta din Cheltenham, Marea Britanie, unde va reprezenta Romania.

FameLab Romania

Te poti inscrie la cea de-a cincea editie FameLab Romania pana pe 24 aprilie.

Cei interesati trebuie sa filmeze o prezentare de maximum 3 minute, in limba romana, pe un subiect la alegere dintre domeniile stiintele naturii, matematica, tehnologie sau medicina. Prezentarea trebuie incarcata pe pagina www,.britishcouncil.ro/famelab-romania. Juriul, format din oameni de stiinta si specialisti in comunicare, va evalua filmele in functie de trei criterii: continut, claritate si carisma.

De asemenea, cei care trimit cele mai bune filme vor beneficia si de un masterclass gratuit de comunicare a stiintei organizat de British Council pe 5 si 6 mai, la Predeal. Cei zece finalisti vor fi prezenti la finala nationala a celei de a V-a editii a concursului Famelab din Romania, in cadrul unui spectacol televizat ce va avea loc la Bucuresti. Finalistul va merge in perioada 12-16 iunie la finala internationala.

Concursul este organizat de British Council, in asociere cu The Times Cheltenham Science Festival din Marea Britanie. Evenimentul este o competitie internationala de comunicare a stiintei care se desfasoara in peste 20 de tari din Europa, Orientul Mijlociu, Asia si Africa de Sud.

INFO

British Council – FameLab

Sursa: Alexandra Corolea, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: