Inscrie-te la FameLab 2012!

Tinerii cu virste cuprinse intre 18 si 35 de ani pasionati de stiinta si tehnologie se pot inscrie pina marti, 24 aprilie, la „FameLab”, competitia internationala de comunicare a stiintei. Cistigatorul va beneficia de o excursie la Festivalul de Stiinta din Cheltenham, Marea Britanie, unde va reprezenta Romania.

FameLab Romania

Te poti inscrie la cea de-a cincea editie FameLab Romania pana pe 24 aprilie.

Cei interesati trebuie sa filmeze o prezentare de maximum 3 minute, in limba romana, pe un subiect la alegere dintre domeniile stiintele naturii, matematica, tehnologie sau medicina. Prezentarea trebuie incarcata pe pagina www,.britishcouncil.ro/famelab-romania. Juriul, format din oameni de stiinta si specialisti in comunicare, va evalua filmele in functie de trei criterii: continut, claritate si carisma.

De asemenea, cei care trimit cele mai bune filme vor beneficia si de un masterclass gratuit de comunicare a stiintei organizat de British Council pe 5 si 6 mai, la Predeal. Cei zece finalisti vor fi prezenti la finala nationala a celei de a V-a editii a concursului Famelab din Romania, in cadrul unui spectacol televizat ce va avea loc la Bucuresti. Finalistul va merge in perioada 12-16 iunie la finala internationala.

Concursul este organizat de British Council, in asociere cu The Times Cheltenham Science Festival din Marea Britanie. Evenimentul este o competitie internationala de comunicare a stiintei care se desfasoara in peste 20 de tari din Europa, Orientul Mijlociu, Asia si Africa de Sud.

INFO

British Council – FameLab

Sursa: Alexandra Corolea, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Bucurie in Palatul Copiilor Iasi

Recrutori din toată Europa la târgul de joburi Careers in White din Iași

Recital de pian Andreas Iliuță

Concert JASSY JAZZ ORCHESTRA la Palatul Culturii

Scrie un comentariu: