Inscrie-te la ”Explore Your City”!

Vrei să contribuie şi tu la dezvoltarea turistică a oraşului nostru!? Vrei să apari pe YouTube? Vrei să te distrezi explorând oraşul şi să câştigi premii? Alege-ţi 2 prieteni, formează o echipă şi înscrie-te la ,,Explore your city’’ AICI! (concurenţii trebuie să fie la liceu sau facultate).

Vă invităm să vă înscrieţi în concursul ,,Explore your city”. Distracţie, amintiri, adrenalină, dezvoltare personală, socializare, premii – toate garantate! Înscrierile durează doar până pe 28 ianuarie 2017.

Ce este ,,Explore your city’’ ? – un concurs de filmuleţe de prezentare ale unor obiective turistice din oraşul Iaşi. Contribuie şi tu la dezvoltarea turistică a oraşului nostru!

Ce va trebui să faci în concurs? – echipa ta va primi un obiectiv turistic de care se va ocupa, gândind REGIA, TEXTUL şi asigurând VOCEA din videoclip. Fiecare videoclip va avea maxim 6 minute. La dispoziţia echipei tale va sta un videograf care vă va filma la obiectivul turistic şi vă va edita video cadrele conform ideilor voastre de regie. TOTUL DUREAZA MAXIM O ZI pentru fiecare echipa, IN VACANTA INTERSEMESTRIALA.

Cum se vor stabili câştigătorii? Vor conta atât vizualizările de pe YouTube în decurs de o săptămână de la postarea lor, cât şi voturile primite de la susţinătorii ce vor veni pentru echipa ta la festivitatea de premiere.

Care sunt premiile? Partenerii de la idei3D, N&C Crafts şi nu numai vă vor premia atât în cadrul concursului, cât şi pe cei care dau participă la event sau vin la festivitatea de premiere de pe 18 februarie să voteze cu echipa lor favorită.

Etapele proiectului: înscrierea concurenţilor / 18 – 28 ianuarie 2017, training de public-speaking cu concurenţii / 29 ianuarie 2017, realizarea filmărilor la obiective / 6 – 10 februarie 2017, festivitatea de premiere / 18 februarie 2017.

După premiere, se va organiza un after party. Vor fi şi eventuale şedinţe tehnice.

INFO

Asociatia ”Moldavia”

www.facebook.com/asociatiamoldavia

Facebook Event

PE ACEEASI TEMA:

In lumini eminesciene @CCS Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Opening Party la Tiki Village. Invitati: DJ Optik și Adrian Eftimie

Deschis la Distractie te provoaca la cel mai tare CONCURS de gatit in familie!

FIE 2017 / Weekend de muzica clasica cu participare internationala

”Supraviețuirea creştinului ȋn cetate” – o analiză la rece realizată de profesorii Adrian Papahagi şi Radu Preda

Scrie un comentariu: