Inscrie-te la ArtCamp 2015!

artcamp-2015

Proiectul ArtCamp Editia 2 organizat și coordonat de Afloarei Calin, Anton Medeea, Sandu Andreea, se va desfășura în perioada 25 aprilie – 26 iunie, sambata si duminica. Principalii parteneri în realizarea acestui proiect sunt Asociatia Culturala Moldavia Iasi, Casa de Cultură a Studenților Iași,Asociatia Studentilor Universitatii de Arte George Enescu, WINK Public Multimedia.

Proiectul dorește să exploreze pasiunea și talentul artistic al liceenilor. Trăind în lumea tehnologiei, informația și cultura este mai accesibilă decât oricând, însă există foarte puțină inițiativă de a o căuta. Reforma tehnologică prin care generația noastră trăiește a schimbat radical modul de viață, comunicarea și, bineînțeles, arta. Este timpul să recunoaștem că această schimbare are urmări de lungă durată și că cel mai bun mod de abordare ar fi acceptarea și nu critica.

Acest proiect reprezintă un bun prilej pentru liceeni de a face cunoștință cu oameni care le împărtășesc pasiunile și talentul şi de a-și petrece weekend-urile într-un mod constructiv, participând la activități ce le dezvoltă abilitățile artistice și sociale.

Proiectul ArtCamp nu tolerează discriminarea, dorind să creeze un spațiu sigur în care tinerii se pot simți în largul lor și sunt susținuți moral indiferent de religie, sex, culoarea pielii, orientare sexuală sau alte fundamente ale discriminării.

INSCRIERE

Anul acesta ArtCamp ți-a pregătit nenumărate surprize. Înscrie-te completand formularul de aplicare în perioada 30 martie-12 aprilie, devino participant și vei descoperi ce înseamnă să fii cu adevărat artist! De retinut: workshop-urile vor avea loc sambata si duminica in perioada 25 aprilie- 26 iunie,  la Liceul Teoretic ”Dimitrie Cantemir”, Iasi! Trainerii vor fi profesori de la Universitatea de Arte “George Enescu” din Iaşi.

INFO

ArtCamp

www.facebook.com/ArtCamp.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: