Inscrie-te ca voluntar la Festivalul “Serile Filmului Românesc TIMPUL”, 2015

anunt-voluntari-facebook

Cea de-a VI-a ediţie a Festivalului ,,Serile Filmului Românesc TIMPUL” oferă tuturor iubitorilor de film şansa de a se implica în activităţile evenimentului ca şi voluntari. Începând cu data de 6 martie 2015, vă puteţi înscrie pe site-ul evenimentului.

De la an la an, provocările pe care le-au presupus organizarea festivalului de film Serile Filmului Românesc TIMPUL au devenit tot mai incitante. Vreme de cinci ediţii, festivalul a crescut ca amploare şi recunoaştere, iar acum, la ediţia cu numărul şase, liniile par definite în mod clar.

La ediţia de anul acesta a festivalului Serile Filmului Românesc TIMPUL, cinefilii vor putea viziona o serie de filme care au obţinut premii importante atât în ţară, cât şi în străinătate. De asemenea, festivalul susţine şi aduce în fața publicului noile filme din cinematografia românească, având o abordare diferită, dar încărcate de mesaje puternice.

Pe lângă proiecţiile ce vor avea loc în cele cinci zile ale festivalului, ca în fiecare an, publicul va avea ocazia de a-şi hrăni curiozităţile cu privire la anumite producţii stând de vorbă cu actori, regizori sau critici de film.

Festivalul are deja cinci ediții anuale desfășurate, iar în 2015 se pregătește ediția a VI-a. Începând cu ediția a V-a, festivalul beneficiază de sprijinul de promovare și producție din partea editurii Adenium. Revista de cultură contemporană Timpul a devenit partener permanent de promovare și susținere a festivalului.

Organizatori: Asociația Studenților Jurnaliști Iași și Asociația Revistei “TIMPUL”. Producător: Adenium. Partener oficial: Revista de cultură contemporană “TIMPUL”

INSCRIERE

Perioada de înscriere este deschisă până pe data de 10 aprilie 2015, după care va urma perioada de instruire a echipelor de voluntari. Aplicanții trebuie să aibă peste 14 ani împliniți la data aplicării. Cei selectați în baza analizei CV-ului, vor fi contactați telefonic și prin email după data de 10 aprilie 2015. Inscrierile se pot face AICI!

INFO

Festivalul “Serile Filmului Românesc TIMPUL”

Web: serilefilmului.ro

FB: www.facebook.com/serilefilmuluiromanesc

PE ACEEASI TEMA:

România la a XI-a ediție a FRANCOFILM – Festivalul Filmului Francofon din Roma

Festivalul Internațional Film O’Clock a anunțat selecția competiției de scurtmetraje a primei sale ediții

Festivalul SFR lansează apelul de participare pentru competiția de scurtmetraje

Super, festivalul internațional de filme și artă făcute de adolescenți ajunge la a 9-a ediție!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția “Poveste sentimentală” | Galeria de artă “Th. Pallady”

Atelier de decorat ouă în cadrul Atelierelor DICE de la Palatul Culturii

Se lanseaza BOLD SCHOOL, un proiect educational online dedicat New Media

Expoziția “Dacă vreau să flutur, fluturi…” | Iulius Mall Iasi

Scrie un comentariu: