Inscrie-te ca voluntar la Festivalul “Serile Filmului Românesc TIMPUL”, 2015

anunt-voluntari-facebook

Cea de-a VI-a ediţie a Festivalului ,,Serile Filmului Românesc TIMPUL” oferă tuturor iubitorilor de film şansa de a se implica în activităţile evenimentului ca şi voluntari. Începând cu data de 6 martie 2015, vă puteţi înscrie pe site-ul evenimentului.

De la an la an, provocările pe care le-au presupus organizarea festivalului de film Serile Filmului Românesc TIMPUL au devenit tot mai incitante. Vreme de cinci ediţii, festivalul a crescut ca amploare şi recunoaştere, iar acum, la ediţia cu numărul şase, liniile par definite în mod clar.

La ediţia de anul acesta a festivalului Serile Filmului Românesc TIMPUL, cinefilii vor putea viziona o serie de filme care au obţinut premii importante atât în ţară, cât şi în străinătate. De asemenea, festivalul susţine şi aduce în fața publicului noile filme din cinematografia românească, având o abordare diferită, dar încărcate de mesaje puternice.

Pe lângă proiecţiile ce vor avea loc în cele cinci zile ale festivalului, ca în fiecare an, publicul va avea ocazia de a-şi hrăni curiozităţile cu privire la anumite producţii stând de vorbă cu actori, regizori sau critici de film.

Festivalul are deja cinci ediții anuale desfășurate, iar în 2015 se pregătește ediția a VI-a. Începând cu ediția a V-a, festivalul beneficiază de sprijinul de promovare și producție din partea editurii Adenium. Revista de cultură contemporană Timpul a devenit partener permanent de promovare și susținere a festivalului.

Organizatori: Asociația Studenților Jurnaliști Iași și Asociația Revistei “TIMPUL”. Producător: Adenium. Partener oficial: Revista de cultură contemporană “TIMPUL”

INSCRIERE

Perioada de înscriere este deschisă până pe data de 10 aprilie 2015, după care va urma perioada de instruire a echipelor de voluntari. Aplicanții trebuie să aibă peste 14 ani împliniți la data aplicării. Cei selectați în baza analizei CV-ului, vor fi contactați telefonic și prin email după data de 10 aprilie 2015. Inscrierile se pot face AICI!

INFO

Festivalul “Serile Filmului Românesc TIMPUL”

Web: serilefilmului.ro

FB: www.facebook.com/serilefilmuluiromanesc

PE ACEEASI TEMA:

SFR 2017 / Ce vedem la Cafeneaua Piata Unirii

SFR 2017 / După 75 de ani. Iașul după pogrom

Școala de Vară ,,Film mai aproape” caută participanți!

Serile Filmului Romanesc 2017. PROGRAM

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

„Breaking News” va avea avanpremieră și premieră de Gală la Iași.

#ABUZ si MÂINE PLEC ACASĂ @Teatru FiX

The Motans presented by Johnnie Walker Black Label @Fratelli Iasi

Piese semnate Abba, Queen sau Deep Purple vor rasuna in Gradina Palas, in interpretarea Filarmonici din Iasi

Scrie un comentariu: