Inner / Les Animaux / Stephen Moto / IULY. B @TIMES

inner moto animaux-times

Mhmm!!! Christmas is coming! Pe 25 decembrie, de la ora 22:00  ne revedem in Times, de data asta cu nuante de house mai diferite un pic. Diferite in sensul bun bineinteles “as in carol kind of way”.

E ultimul gig a lui Inner pe anul acesta si ne bucuram bucur ca e in Iasi, Berlinul il va avea pe tot restul anului. Cu restul de mai jos ne vedem si in 2016..  probabil un party cu Miss I prin Ianuarie, unul cu Sebo poate, iar daca merge totul bine la Times vor ajunge si alti artisti sa va incante urechile, poate chiar ceva mai diferit decat “the usuals”. So keep an open mind!

Line Up: Les Animaux, Stephen Moto, Inner, IULY.B.

BILETE

Pret Bilet: 20 lei. Se aplica aceleasi reguli ca la evenimentul precedent. Le aveti si mai jos in caz ca le-ati uitat: Times permite 200 de clienti in incinta sa in acelasi timp. Acelasi numar de bilete sunt puse la vanzare, in avans. Cei ce vor avea bilet vor intra fara nici un fel de problema. In momentul in care s-a atins nr. max de participanti, usa se inchide. Pleaca un client,  atunci este loc pentru un altul. Biletele le gasiti in Acaju.

INFO

TIMES

Str. Codrescu 6, Iasi (în spatele căminului studențesc Gaudeamus)

www.facebook.com/TIMESOCLOCK

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: