InMoov, robotul humanoid vine la Bucharest Technology Week

Bucharest Technology Week, evenimentul care le aduce romanilor cele mai importante noutati din domeniu, anunta lista speaker-ilor internationali si a topicurilor abordate in cele 4 zile de conferinte, gazduite de Hotel Athénée Palace Hilton.  De asemenea, expozitia indoor din Hotelul Hilton propune solutii de business targetate pe fiecare summit in parte.

Din 23 pana in 26 mai, sunt programate 5 summituri dedicate profesionistilor din mai multe industrii, grupate pe  domenii strans corelate cu tehnologia: Innovation, HR, Sales, Java si PHP.  Sfarsitul saptamanii, (26-28 mai), este rezervat expozitiei outdoor, din Piata George Enescu, de langa Ateneul Roman, unde sunt invitati toti fanii tehnologiei dornici sa testeze gadgeturi si solutii inovative.

Capetele de afis sunt:

  • Gaël Langevin – designer, sculptor & creator francez. De peste 25 de ani lucreaza pentru cele mai mari branduri din lume. Din 2012, si-a inceput propriul proiect open source, InMoov – primul robot printat 3D de marimea unui om. Cu acest proiect va veni in premiera, in Romania, la Bucharest Technology Week.
  • Dr. Reza Moussavian –  Senior Vice President al diviziei HR „Digital & Innovation” Deutsche Telekom AG – este cel mai important om al renumitei companii germane in zona de digitalizare si inovare in HR.
  • Spencer Waldron – regional european director la Prezi. Va vorbi profesionistilor din vanzari despre rolul decisiv al prezentarilor de business. Principiul sau: Prezentarile sunt mai mult decat niste simple slide-uri cu design atractiv.
  • Andrzej Grzesik – este un tanar expert caruia ii plac sistemele de calcul distribuit in toate formele. Lucreaza in cod inca de la varsta de 8 ani, se declara un mare fan al simplitatii si este mandru sa fie cu adevarat un JavaOne Rockstar speaker.
  • David McQueen –  om de afaceri, First Class speaker in Business Communication, este unul dintre liderii internationali in coaching.

Cele 5 summituri din cadrul Bucharest Technology Week sunt adevarate oportunitati oferite managerilor romani de a intalni profesionisti recunoscuti la nivel international si de a invata din experienta acestora. Totodata, accesul la cele mai recente tendinte si strategii internationale reprezinta o buna ocazie de a dezvolta business-ul local. Informatiile si experientele impartasite in timpul conferintelor dau participantilor impulsul necesar de a se plasa in avanpostul inovatiei”, a declarat Catalina Manea, project manager Bucharest Technology Week.

Printre principalele topicuri se numara: Innovation: Open Source 3D Printed Robotics. Construirea unei culturi organizationale concentrata pe inovatie; HR: Talent Management si Digitalizarea departamentului de HR/Resurse Umane; Sales: Cold Calling si (Arta) Prezentarilor Conversationale; PHP: PHP 7 si Optimizarea website-urilor la scara mare.; Java: Microservicii si Big Data.

INFO

www.techweek.ro

Facebook.com/ Btechweek

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: