“Ini Mini Maini Mo” – spectacol de magie pentru copii

ini mini mainimo

“Ini Mini Maini Mo” este un spectacol de magie educativ si interactiv pentru copii, sustinut de Magicianul Robert Tudor, la care pot lua parte, in acelasi timp si parintii. Este un show cu aparitii neasteptate de animalute, iepuri si porumbei, disparitii de obiecte, lucruri ce zboara prin sala si multi copii ce il ajuta pe magician ca magia sa se intample.

Daca inca nu il cunost de la “Romanii au talent”, unde a ajuns pana in finala, sau din emisiunile tv in care apare si aduce culoare “Neatza cu Razvan si Dani”, “La Maruta” ori din sutele de filmulete magice de pe Youtube, cu atat mai mult trebuie sa vii la un spectacol al Magicianului Robert Tudor sa-ti dai seama despre ce este vorba.

Robert Tudor este un magician profesionist avand numeroase spectacole de magie atat in tara cat si in Europa si America. Spectacolele de magie pe care le sustine sunt bazate atat pe magie, comedie, improvizatie cat si pe predictii de mentalism. In cariera sa de magician a avut ocazia sa-i intalneasca pe cei mai mari magicieni din lume ex : Dynamo, David Copperfield, Penn and Teller, Hans Klok, Cris Angel, Mac King, Mike Hammer si multi altii. Magicianul Robert Tudor este inspirat in spectacolele sale de magie de cel mai mare magician din lume David Copperfield cu care s-a si intalnit in repetate randuri. In ceea ce priveste comedia a invatat de la cei mai buni. Mihai Bobonete este unul dintre ei atat in improvizatie cat si comedie. Robert Tudor joaca in spectacole de improvizatie alaturi de cei mai mari improvizatori din Romania: Catalin Neamtu, Mihai Bobonete, Mihai Rait, Adrian Vancica, Cosmin Natanticu, Cosmin Nedelcu, Costel Bojog.

Robert Tudor spune: «Avem nevoie de magie, iar ceea ce fac eu in spectacole, pe langa numerele de magie, este sa aduc zambete si sa pun culoare in prezentarea numerelor de magie. Este ceea ce iubesc sa fac! Viata insasi este magie, iar daca nu crezi asta macar incearca sa o traiesti ca pe ceva magic.»

BILETE

Bilete pe www.eventim.ro. Biletele costa intre 25, 35 sau 40 de lei, in functie de pozitia in sala. Informatii la telefon: 0752 134 744.

INFO

Casa de Cultura a Studentilor

Str. V. Conta 30, Iasi

www.facebook.com/CCSIASI

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: