Ingrediente uitate pe-acorduri de neuitat #2

 

Ei la #CUIB au fost mereu puțin mai suciți. Comunitatea ieșeană i-a înțeles și i-a acceptat. Au fost și sunt încurajați pentru munca pe care-o depun. Mergând pe aceeași idee o să tot puna la cale evenimente care să-ți scoată din cămară unele ingrediente despre care ai auzit ori ba, dar care nu merită să fie ignorate. La evenimentul acesta s-au gândit să se joace cu hrișca.

Aaașadar, esti așteptat joi în grădina CUIB să te bucuri de o după amiază tihnită acompaniată de note năstrușnice și asezonată cu mini porții din tot felul de preparate cu și din hrișcă, dulci ori sărate. Cântăcioasa lor Alexandra va fi prezentă alături de alți prieteni să-ți cânte și să te încânte cu cântece. Am mai zis cântec? 😀 Pune mâna și sună și-un prieten. Va fi prilej bun de discuții care-au să conteze.

Meniul l-au pregătit, iar ție îți spunem doar că vor fi aproximativ 6 feluri sărate și vreo 2 deserturi toate-n mini-porții să te poți bucura de fiecare-n parte.

INTRARE

Ce-ar trebui să mai știi e că biletul este de 40 de lei, plata se va face la CUIB pe loc și esti rugat tare mult să te înscrii aici https://bit.ly/2XAHgwQ pentru a ști câte porții trebuie pregatite. Este evitata astfel risipa alimentară, iar tu nu rămâi cu stomăcelul gol. Cam atât.

INFO

CUIB – Centrul Urban de Initiative Bune

Adresa: Str. Gavriil Musicescu nr. 14

Webwww.incuib.ro

FB: www.facebook.com/laCUIB

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: