Ingrediente uitate: Finger Food & Jam Session

Câte-n lume nu-s minunate și noi ori alegem să nu le vedem ori le-am uitat? Pornind cu-ntrebarea aceasta la drum, bucătarii #CUIB-ului s-au decis să deschidă cămara naturii și să se uite și pe rafturile acelea la care, fiecare dintre noi, nu ajungem, ori care-s prea jos, prea întunecate și nu ne mai complicăm să aruncăm o privire și pe-acolo.

Dânșii s-au apucat de câte-o lumânare și-un taburet și-au început să exploreze. După straturi de praf gros, pitit ca șoricelul lui Andrieș, unul dintre ei a găsit arpacașul, cum alții-l batjocoresc că-i bun doar pentru colivă, Robert l-a luat binișor și-a început să-și imagineze prin ce rețete-l poate așeza la loc de cinste și folos.

Încălecând pe-o șa, încheiem povestea și te invităm și pe tine joi, 30 mai 2019, de la ora 18:00 să te bucuri de mini-preparate cu și despre arpacaș, alături de acorduri muzicale spontane și bine așezate. Un Jam Session credem că e asezonarea sonoră perfectă pentru un astfel de eveniment care-o să te scoată din ale tale griji și-o să te-aducă-n ale tale stări de bine. Afli doar dacă vii. Cu prietenii musai.

Meniul este deja pregătit, dar ție îți spunem doar că vor fi aproximativ 6 feluri sărate și vreo 2 deserturi toate-n mini-porții să te poți bucura de fiecare-n parte.

REZERVARE

Ce-ar trebui să mai știi e că biletul este de 40 de lei, se va face la CUIB și te rugăm tare mult să te înscrii aici bit.ly/2X6m2n8 pentru a ști câte porții trebuie să pregătim. Evităm astfel risipa alimentară, iar tu nu rămâi cu stomăcelul gol. Cam atât.

INFO

CUIB – Centrul Urban de Initiative Bune

Adresa: Str. Gavriil Musicescu nr. 14

Webwww.incuib.ro

FB: www.facebook.com/laCUIB

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Turneul international Romanian Music Journey ajunge si la Iasi

Expozitia de arta ”Dante ilustrat de copii” | ACCADEMIA DI ROMANIA IN ROMA

Expoziție și lansare de catalog la Muzeul de Artă „Bronzuri din patrimoniul Muzeului de Artă Iași”

SanoPass lansează abonamentele de fitness cu servicii medicale incluse

Scrie un comentariu: