InfoStud

infostud

Așa cum spunea și Emil Cioran, “Arta de a fi psiholog nu se învaţă, ci se trăieşte şi se experimentează, deoarece nu există un complex de canoane care să-ţi dea cheia misterelor psihice, a structurilor diferenţiale ale vieţii sufleteşti.” Prin urmare, ne-am gândit să îți ușurăm drumul spre această artă și să-ți dăm o întâlnire la care să cunoaștem împreună drumul pe care vrem să-l urmăm dupa terminarea facultății. Așadar, este simplu : ești student la psihologie și nu ești sigur ce și cum trebuie să faci pentru a deveni psiholog în adevăratul sens al cuvântului?La toate aceste întrebări și nelămuriri noi avem răspunsurile pentru tine și totodată plăcerea de a ți le oferi într-un cadru familiar nouă.

Astfel, noi, alături de drd. Simona Popușoi, te așteptăm vineri, 11 decembrie 2015, la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, sala D208, unde vom intra în culisele artei de a fi psiholog. Intrarea va fi LIBERĂ.
Singurele lucruri de care ai nevoie sunt: un pic de timp liber, siguranța că asta e ceea ce vrei să faci, plăcerea de a răspunde pozitiv invitației noastre, iar nu în ultimul rând curiozitate și încredere. De restul ne ocupăm noi.
Vă așteptăm în număr cât mai mare!

INFO

Asociaţia “Societatea pentru Psihologie”
Strada Titu Maiorescu nr. 7, 700461 Iași
telefon: 0748 404 699
site: aspp.uaic@gmail.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: