Infopolitehnica – Tirgul Facultatilor Tehnice din Iasi

Tirgul facultatilor tehnice - Infopolitehnica

Proiectul INFOPOLITEHNICA consta in organizarea a 2 zile de targ, in perioada 03 – 04 mai 2012, in cadrul caruia facultatile de la Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi, vor prezenta elevilor – viitorilor studenti, oferta educationala pentru anul universitar 2012 – 2013.

Tot mai multi elevi isi aleg facultatea, respectiv cariera, in functie de tendinte sau de domeniile in care se vehiculeaza o remuneratie atractiva, fapt ce conduce pe parcursul anilor de studentie la inadaptibilitate la programa de curs, la absenteism, la performante scazute si, in multe cazuri, la abandon.

Pentru a veni in sprijinul viitorilor studenti in ceea ce priveste alegerea facultatii potrivite, echipa „TEACH ING” urmareste informarea tinerilor cu privire la criteriile pe care ar trebui sa le ia in considerare in momentul in care isi aleg drumul in viata.

Pe parcursul celor 2 zile de targ, fiecare facultate va avea un stand propriu de prezentare, in cadrul caruia vor participa cu diverse materiale de promovare.

Grupul tinta il reprezinta elevii din regiunea Moldovei, din clasele IX-XIII, in special liceenii din an terminal, care sunt atrasi de o cariera in domeniul tehnic si care doresc sa afle cat mai multe informatii despre posibilitatile si oportunitatile care ii asteapta, precum si pentru a afla ceea ce li se potriveste cel mai bine.

Scopul acestui proiect este organizarea unui targ, in cadrul caruia, facultatile de la Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iasi isi vor prezenta oferta educationala pentru admiterea in anul universitar 2012-2013, pentru elevii claselor a XII-a si a XIII-a din regiunea Moldova (judetele:Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui).

INFO

www.teach-ing.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: