„Info.Biblioteca: Viață – Anticorupție – Libertate” (VAL)

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași lansează luni, 28 ianuarie 2019, un nou proiect educațional-informațional: „Info.Biblioteca: Viață – Anticorupție – Libertate” (VAL).

Proiectul este o inițiativă a Bibliotecii Județene Iași și se desfășoară în parteneriat cu Agenția Națională Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași, Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție Iași și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Iași, iar publicul-țintă îl reprezintă elevii cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani din instituții de învățământ din județul Iași.

Obiectivul propus în proiect vizează intensificarea gradului de promovare şi dezvoltare a unui comportament antivictimal în rândul elevilor din județul Iaşi și a unei conduite social-educaționale privind importanța atitudinii preventive precum și informarea corectă a grupului-țintă în eventualitatea unor situații de risc (corupție, consum de droguri, trafic de persoane etc.). Proiectul se va derula în perioada ianuarie – iunie 2019, în unitățile școlare menționate în calendarul activităților.

Lansarea proiectului va avea loc luni, 28 ianuarie 2019, în Sala de festivități a Liceului Tehnologic Economic „Virgil Madgearu” Iași și va fi urmată de o primă sesiune la care sunt invitați elevii liceului gazdă.

INFO

Biblioteca Judeţeană ”Gh. Asachi” Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, nr. 8-10

Tel/Fax: 0332/110044

E-mail programe@bjiasi.ro

Web: www.bjiasi.ro

FBwww.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: