Indestructibilul Chuck Norris are o misiune importantă pe Canalul Paramount

Chuck_Norris_Infographic

Numele Chuck Norris a devenit un fenomen, iar Canalul Paramount dedică un program special tuturor fanilor lui din România. Publicul român îl poate întâlni pe Chuck Norris lunea, în ziua dedicată acțiunii, în filmele Dispărut în misiune și Operațiunea Delta Force (I, II).

Expert în arte marțiale, actor, producător de film, scenarist și erou online (Time Magazine), Chuck Norris este primul om din emisfera vestică căruia i-a fost acordat gradul 8 Black Belt Grand Master în Tae Kwon Do. De asemenea, i s-a mai acordat premiul Golden Lifetime Achievement Award de către World Karate Union Hall of Fame.

Chuck Norris mai deține centura neagră în Judo și Tang Soo Doo și, recent, i-a fost acordat gradul al treilea- Black Belt în Brazilian Jiu Jitsu. Ca instructor de arte marțiale, a avut printre elevi și nume celebre precum Steve McQueen sau Priscilla Presley.

Faimosul actor a creat chiar și o nouă formă a artelor marțiale: Chun Kuk Do (CKD). Chuck Norris este, de asemenea, autorul mai multor cărți care au devenit celebre (Secretul forței interioare a devenit bestseller). În calitate de actor, Chuck Norris s-a bucurat de un mare succes în filmele de acțiune, fiind distribuit în nu mai puțin de 38 de filme. Și punem pariu că nu se va opri aici.

Unul dintre cele mai mari hituri în care a jucat Chuck Norris, Dispărut în misiune, spune povestea unui ofițer American, fost prizonier de război, care se întoarce în Vietnam pentru a găsi și elibera un grup de prizonieri americani. Un film de acțiune, din care nu lipsesc scenele tari și  spectaculoase. Producția este urmată de Dispărut în misiune 2: Începutul (1985), și Braddock: Dispărut în misiune III (1988). Se spune că prima parte a fost preferata președintelui Ronald Reagan.

Operațiunea Delta Force este un alt titlu în care Chuck Norris și Lee Marvin (ultimul său film) sunt liderii unei echipe de soldați de elită a Forțelor Speciale. Filmul a fost regizat de Menahem Golan, un cunoscut regizor israelian, care a produs filme pentru vedete ca Sean Connery, Sylvester Stallone sau Jean-Claude Van Damme. Delta Force II – Filiera columbiană este o continuare, regizată de fratele mai mic al lui Chuck Norris, Aaron Norris.

Stilul unic al lui Chuck Norris stă la baza unui șir interminabil de glume și bancuri pe seama sa, răspândit în toată lumea. De altfel, Chuck Norris râde doar la bancurile cu Chuck Norris.

PROGRAM

  • 20 Iulie – de la ora 21:00
    Dispărut în acțiune, Operațiunea Delta Force
  • 27 iulie, ora 22:40
    Delta Force II – Filiera Columbiană

 

Paramount Channel difuzează filme de box office din ultimii 20-25 de ani. În timp ce se pune un accent puternic pe super-hituri, postul TV oferă cinefililor producții ale unor studiouri independente  sau distribuite local, în același timp prezentând materiale din spatele scenei și interviuri cu cele mai mari staruri de la Hollywood. Cele mai importante categorii de filme regăsite în grila Paramount Channel sunt Aventură, Acțiune, Comedie sau Thriller.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: