Incursiune multiculturala la Iulius Mall – Global Village

Iulius Mall Iasi

Dacă ești pasionat de culturile unor țări îndepărtate sau doar curios să afli despre specificul națiunilor străine, Iulius Mall și AIESEC Iaşi te invită într-o incursiune multiculturală. Vei avea parte de o călătorie în jurul Pământului printre tradițiile a peste 16 state de pe întreg  mapamondul. Vei descoperi noi țări alături de tineri curioși și energici, din liceele Iașului, precum și de voluntari internaționali veniți din diferite colțuri ale lumii.

Duminică, 21 februarie 2016, de la ora 12.00, etajul doi al Iulius Mall va deveni un Global Village. La această ediție vor participa tineri dornici să prezinte publicului tradițiile și frânturi din culturile țărilor din care provin.

Tinerii vor fi ambasadorii locurilor natale, conturând pentru cei prezenți un tablou interesant și interactiv al diversității. Cu ajutorul lor, vizitatorii vor putea descoperi câte puțin din 16 culturi din întreaga lume, printre care: Indonezia, Coreea de Sud, Taiwan, Brazilia, Italia, Irlanda şi Turcia. Incursiunea pe tărâmurile mai mult sau mai puțin îndepărtate se va realiza prin obiceiurile reprezentative, muzica şi dansurile specifice, dar şi prin mâncărurile tradiţionale.

Global Village este organizat de AIESEC, cea mai mare asociaţie internaţională de tineri din lume. La fiecare nouă ediţie, se încearcă diversificarea activităților şi implicarea activă a comunității locale, astfel încât studenţii veniţi prin programele de formare educaţională să interacționeze cu români și să beneficieze de un schimb de experienţe.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FB: www.facebook.com/IuliusMallIS

PE ACEEASI TEMA:

Iulius Mall Iași vă invită la un nou eveniment expozițional înscris în zona artelor frumoase.

Expoziția “Dacă vreau să flutur, fluturi…” | Iulius Mall Iasi

La limitele realului | Anca Velicu

Expoziția de artă vizuală “Iașiul încondeiat” | Iulius Mall Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Once Upon a Time… A Symphonic Fairytale | Amfiteatrul Palas

Lux Æterna și Vocea umană/The Human Voice | Cinema Ateneu

Boss Baby: Afaceri de familie 3D | Cinema Ateneu

România sălbatică | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: