Incepe Programul “Psy for Kids”, la Avant-Garde

 

Libraria Avant-Garde Librarium, alaturi de PsychologyCenter, invita parintii la prima editie a programului “Psy for Kids”, duminica 18 septembrie, incepind cu ora 11.00, in interiorul librariei (Str. Lapusneanu, nr. 16, Iasi). Prima editie va avea ca tema “Beneficiile evaluarii psihologice la copii”.

Participa: Psihoterapeut Dr. Diana Teodorescu si Institutor Sorina Iordache

La sfirsitul intilnirii, prin tragere la sorti, un parinte va castiga o evaluare psihologica pentru copilul sau la Psychology Center.

Tematica workshopului:
– Ce inseamna evaluarea psihologica la prescolar si scolar
– Ce aspecte putem evalua in functie de virsta copilului
– Beneficiile parintelui si ale copilului
– Consecintele pozitive in plan educational

 

Psih. dr. Diana Teodorescu este psihoterapeut specializat in terapii cognitiv comportamentale (programul de formare avansata in Terapie Cognitiv Comportamentala, coordonat de Albert Ellis Institute, SUA, Catedra de Psihologie Clinica si Psihoterapie, Universitatea Babes-Bolyai si Asociatia de Stiinte Cognitive din Romania), doctor in psihologie, cu teza de doctorat in domeniul relatiilor interpersonale, psiholog specialist in psihologie educationala, orientare scolara si vocationala, cu peste 10 ani experienta in evaluare psihologica, consiliere si terapie pentru copii si adolescenti, cadru didactic asociat la Departamentul de Pregatirea Personalului Didactic, formator in mai multe programe de formare continua a personalului didactic preuniversitar, trainer si coach in programe educationale de parenting.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: