Incepe primul Campionat Universitar de Tenis, 21-23 martie

Anul 2014 vine cu noi competitii sportive organizate pentru studenţii din Romania. Asociatia Student Sport va organiza prima editie a Campionatului Universitar de Tenis, întrecere care îsi propune să aducă fată în fată la fileu studentii pasionati de acest sport.

Cel dintâi turneu zonal va avea loc la Iasi, în perioada 21 – 23 martie 2014, unde se vor întâlni universitătile din zona Moldovei.  Celelalte etape urmează să aibă loc în alte trei centre universitare importante din Romania, precum Timişoara, Cluj şi Bucureşti.

Fiecare universitate participantă va fi reprezentată de o echipă formată din 2 jucători (o fată şi un băiat), care se vor întrece la probele de simplu masculin, simplu feminin si dublu mixt. Echipa clasată pe primul loc în cadrul fiecărei etape se va califica în finala de la Bucureşti, disputată  în luna mai.

Ambasadoarea Campionatului Universitar de Tenis este nimeni alta decât Simona Halep, care a declarat că: ”Părerea mea este ca un student trebuie să facă miscare deoarece sportul este sănătos, îl ajută să se relaxeze si să se dezvolte ca individ. Vă încurajez să participati la actiunile Student Sport, în special la tenis. Este un sport frumos. Acest proiect este o initiativă deosebită de care este nevoie pentru promovarea sportului. România are nevoie de un sistem sportiv universitar, sustin acest demers.

Pe lângă campionatul de tenis, asociaţia Student Sport a mai organizat întreceri la minifotbal, futsal, baschet 3×3 si cros.

Campionatele Universitare sunt organizate cu sprijinul sponsorilor si partenerilor: Coca-Cola, Adidas Body Care, Cris-Tim, Agentia Natională Anti-Doping, Radio România, Domo, Domeniile Ostrov, eCopier, Fan Courier, Trespass, Intersport, Metrorex, Phillips, DAC Constructii, Xerox, Lac de Verde Breaza, Federatia de Minifotbal, Federatia Română de Tenis, ANOSR, UNSR, LSRS, stiriong.ro, si al partenerilor media: Dolce Sport, Prosport, Agerpres, studentie.ro, Sport în România, sportrevolution.ro, onlinestudent.ro .

INFO

www.studentsport.ro

www.facebook.com/StudentSport

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: