Începe noul sezon de evenimente la Fratelli Lounge & Club Iaşi

fratelli-opening-season-640

În weekend-ul 10 – 11 octombrie 2014 începe noul sezon de evenimente la Fratelli Lounge & Club Iaşi, care vine în întâmpinarea ieşenilor puşi pe distracţie cu multe surprize, invitaţi internaţionali, petreceri până în zori de zi şi seri magice , alături de familia Fratelli.

Fratelli Lounge & Club şi-a deschis porţile pentru prima dată la Iaşi în decembrie 2013, pentru a aduce o imagine nouă şi o experienţă unică a vieţii de noapte. După primul sezon de evenimente, plin de seri magice şi mii de momente de neuitat alături de invitaţi speciali, există un gând ce nu ne dă pace: distracţia la Fratelli Lounge & Club abia acum începe!

Iubitorii vieţii de noapte şi ai distracţiei de calitate sunt aşteptaţi vineri, 10 octombrie (Where Flavour is King) şi sâmbătă, 11 octombrie (The Londoners @ Fratelli), după ora 23:30, la Fratelli Lounge & Club Iaşi, în incinta complexului Palas. Atmosfera va fi asigurată de nimeni altul decât legendarul Dj Pete din Mykonos, rezidentul Super Paradise de peste 15 ani, care vine să dea tonul distracţiei adevărate în noul sezon Fratelli.

REZERVARI

Pentru rezervări şi mai multe detalii despre evenimente, puteţi contacta: officeiasi@fratelli.ro/ 0756.561.111. Menţionăm că nu se percepe cost suplimentar pentru rezervarea unei mese.

Mai multe informaţii despre Fratelli Lounge & Club Iaşi puteţi găsi pe canalele sale oficiale. Fratelli îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clienţii în funcţie de capacitatea locaţiei şi de disponibilitatea rezervărilor. Acces 18+. Consumă Responsabil. Nu aprobăm consumul de droguri

INFO

Fratelli Lounge&Club

Str. Palas, 5D

E-mail: officeiasi@fratelli.ro

www.fratelli-iasi.ro

www.facebook.com/FratelliIasiRo

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: