Începând de pe 9 mai, orice ieșean poate deveni rezervor de realitate!

swimathon-sustinatori

28 de proiecte vor să se transformă-n realitate prin Swimathon Iași. Șapte echipe de Liber-Vânători de Resurse și 22 de Liber-Culegători de resurse s-au angajat deja să facă fundraising ca să le pună pe roate. Acum e rândul tău! Începând de luni, 9 mai, și până pe 2 iulie, în ziua galei Swimathon, când ieșenii vor înota în numele proiectelor pe care le sprijină, înscrie-te ca Susținător.

Alege o echipă de înotători sau un ambasador și donează pentru cauza în care au încredere. În felul ăsta, creezi realitatea ieșeană și devii, în mod oficial, rezervor de realitate! Anul acesta, poți acționa pentru Educație, Cultură, Egalitate de Șanse și Dezvoltare Comunitară!

Acum, începem din nou să îmbunătățim Iașul! Te înscrii ca Susținător și, împreună, generăm un Iași cu oameni mai împliniți și mai energici!

Swimathon Iași este cel mai mare eveniment de fundraising prin prin înot, din țară. Anul trecut, peste 1200 de ieșeni au generat 22 de realități mai bune și mai vesele pentru Iași. Împreună, au donat aproape 175.000 de lei ca să facă din locul în care trăiesc, un oraș pe gustul lor.

Un eveniment organizat de Fundația Comunitară Iași și HEG!

INFO

Swimathon

swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: