Încep înscrierile la Concursul de Desene Carrefour, acum și în format digital

În premieră, la cea de-a 26-a ediţie a Concursului de Desene, Carrefour România lansează o platformă dedicată proiectului – www.carrefour.ro/concurs-desene – prin care părinții pot înscrie acum şi online desenele copiilor în cursa pentru cele trei premii de popularitate. Spre deosebire de Concursul tradițional, în galeria online se pot înscrie planșele elevilor din clasele 0-8 din întreaga țară.

Plansa-desen-Craciun-2014

Ediția de Crăciun din acest an se desfăşoară în cele 17 orașe în care Carrefour este prezent cu hipermarketuri prin distribuirea în școli a planşelelor speciale care vor intra în tragerea la sorţi pentru șansa de a câștiga unul din marile premii, printre care laptopuri, biciclete sau excursii la Disneyland Paris.Inscrierile se fac in perioada 5 noiembrie – 5 decembrie 2014.

Prin adăugarea componentei digitale acestui concurs devenit deja tradițional pentru noi, ne dorim să facilităm înscrierea şi șansele de câștig și în rândul elevilor din orașele sau satele în care planșele nu sunt distribuite. Mai mult, elevii vor putea beneficia astfel de un nou mediu în care să își expună creațiile, pe lângă spaţiile pe care le punem la dispoziţie în hipermarketurile Carrefour din țară” a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour România.

Mecanism Concurs de Desene Carrefour pentru premiile de popularitate:

  • Pasul 1: Ridicarea planșei de desen din şcoală sau descărcarea planșei de pe pagina www.carrefour.ro/concurs-desene.
  • Pasul 2: Crearea unui cont şi încărcarea planșei desenate în galeria planşelor Carrefour.
  • Pasul 3: Votarea celor mai frumoase desene

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.
În România, Grupul Carrefour numără 166 de magazine dintre care 27 hipermarketuri ‘Carrefour’, 85 supermarketuri ‘Market’, 46 magazine de proximitate ‘Express’, 7 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

INFO

Carrefour

carrefour.ro/concurs-desene

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

3 comentarii la “Încep înscrierile la Concursul de Desene Carrefour, acum și în format digital”

  1. Gheorghian. Georgiana says:

    Im dorești foarte mult să câștig acest premiu pentru că știu că am depus foarte multă muncă asupra acestui desen dara mă si distanta folosindumi imaginație

  2. Darius says:

    Aș vrea sa caștig!

  3. cosmin rusu says:

    A-s dori said castig macabre premiul 3

Scrie un comentariu: