Încă câteva zile pentru 14 burse de 4000 lei

Centric IT Solutions România, alături de Fundația Comunitară Iași derulează cea de a 4-a ediție a Fondului de Burse Centric și îi anunță pe cei interesați că mai au la dispoziție zece zile pentru a aplica la program. Anul acesta 14 tineri pasionați de informatică și matematică, cu rezultate bune la aceste discipline pot accesa burse în valoare de 4.000 de lei fiecare.

Cele 14 burse sunt adresate elevilor de la următoarele opt licee: Colegiul Național Iași, Liceul de Informatică „Grigore Moisil” Iași, Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași, Colegiul Național „Costache Negruzzi” Iași, Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” Iași, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Iași, Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” Iași și Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu” Iași.

Dacă ești în clasele IX – XII, la profilul matematică-informatică și dorești să îți dezvolți pasiunea pentru IT la întregul tău potențial, intră pe www.fundațiacomunitaraiasi.ro, la Fondul de Burse Centric, consultă ghidul de finanțare și completează dosarul de candidatură până pe 26 octombrie 2018, iar începând cu 26 noiembrie poți fi unul dintre bursierii Centric.

Prin valorile pe care le propune, Centric IT Solutions România investește constant în relații de lungă durată, în oameni și în performanță. Angajații companiei văd în liceenii de azi, colegii lor de mâine și înțeleg comunitatea drept o sursă de valoare, de aceea nu își doresc doar să primească oameni talentați, ci să și contribuie activ la construirea ei.

Raportul ediției a III-a poate fi consultat aici: http://www.fundatiacomunitaraiasi.ro/wp-content/uploads/2015/09/Raport-Centric-web.pdf

Centric IT Solutions Romania este parte a grupului internațional Centric B.V., care oferă servicii IT, financiare, precum și soluții în domeniul ingineriei și al consultanței. Sediul central al companiei se află în Olanda dar compania are deschise sucursale și in Belgia, Franța, Germania, Elveția, Suedia Norvegia, totalizând 5.000 de angajati. În România, Centric este prezent din decembrie 2010 în Iași, iar echipa –  aflată în creștere constantă – furnizează soluții IT pentru sectorul public, retail, housing&healthcare, resurse umane și payroll.

INFO

www.fundatiacomunitaraiasi.ro

Tel: 0720.540.521

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: