”In tara lui Papura Voda” @Corner Bar

papura voda 26 august

Corner Bar va invita sa vizionati vineri, 26 august 2016, ora 20.00, PREMIERA comediei „In Tara lui Papura Voda sau poveste de aburit adultii”, dupa „Pacea cu Zmeii” de Valeriu Butulescu.

Regie: Andrei CIOBANU. Distributie: Ileana OCNEANU, Ionut GÎNJU, Andrei CIOBANU.

Piesa este o comedie acida cu accente parodice, o satira social-politica, dar mai ales un pamflet si trebuie tratata ca atare. Orice asemanare cu persoane sau fapte reale este pur intamplatore.  Atentie ! Exista riscul sa faceti febra musculara la obraji de la prea mult ras.

Cuvantul regizorului: „Orice Ileana Cosanzeana isi doreste un Fat Frumos, calare pe un cal alb, care sa o salveze din turnul unde este inchisa de Zmeul Zmeilor, sa o ia si sa o duca intr-un castel de aur sau de argint sau macar de bronz. Ea, o tanara cu ochii mari, cu talie de viespe, o zana frumoasa si gingasa; el, cel mai mare erou popular, curajos, voinic, puternic, cu o privire patrunzatoare. Iar cei doi, cuplul perfect, vor trai fericiti pana la adanci batraneti. Asta se intampla doar un basme. Dar ce se intampla cand anii au trecut? Ilenei i s-a ingrosat talia de viespe, el a capatat o „somptuasa” burta, iar „cuplul perfect” nu mai locuieste nici macar in castelul de bronz, ci intr-o garsoniera confort 2! Celor doi le-au trecut aburii indragostelii. Abia se mai suporta unul pe celalalt si, in plus, sunt nevoiti sa traiasca de pe azi pe maine in tara lui Papura Voda, unde lui Fat Frumos cei de la Imparatie ii restructureaza postul, Ileana e casnica si mai presus trebuie sa si plateasca taxe la Primarie. Si ca si cum toate acestea nu ar fi de ajuns, cei doi sunt vizitati si de Zmeul Zmeilor, ajuns intre timp politician.

REZERVARE

RSVP: 0758 431 067. Suport artisti: 15 lei

INFO

Corner Bar

Str. Tutora, Nr. 2A, Iasi, Romania

Telefon: 075 843 1067

Web: www.cornerbar.ro

FB: www.facebook.com/cornerbariasi

PE ACEEASI TEMA:

Spectacol de teatru la Muzeul „Poni – Cernătescu” – 27 martie, Ziua Mondială a Teatrului –

”Simbioză”, spectacol de teatru experimental

”Fa-mi loc”, cu Medeea Marinescu si Marius Manole revine la Iasi

Compania de Teatru Cristi Toma prezinta ”Doi pe un balansoar”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”Călătorie la 1900”: Gesturi de noblețe

Centenarul Sfârşitului Războiului de Întregire a Neamului

Black Glue – YOLO

Nou val de confirmări la Fall in Love Festival: Underworld, De La Soul, Robin and The Backstabbers, Soundopamine, Karpov not Kasparov și Otherside

Scrie un comentariu: