„În stilul Virgin”, o carte cât toate MBA-urile

„În stilul Virgin”, o carte cât toate MBA-urile/ carte publica iasiGrupul Virgin are în componența sa mai bine de 400 de companii, care funcționează în 34 de țări, și înregistrează anual o cifră de afaceri de peste 21 de miliarde de dolari. Nu există practic domeniu de activitate, fie că vorbim de servicii financiare, telefonie mobilă, muzică, călătorii în spațiu sau viață sănătoasă, în care brandul Virgin să nu fie prezent.

Uimitor este faptul că în spatele tuturor acestor companii se află munca susținută și ambiția nemăsurată a unui singur om, Richard Branson. Antreprenorul prin excelență. Cartea În stilul Virgin valorează cât toate MBA-urile pe care cineva le poate face la universități de prestigiu, doar că la un preț infinit mai mic. O afacere sigură, ar spune Richard Branson, și asta deoarece veți avea acces la secrete pe care nu le veți învăța la nicio școală economică.

PREȚ

Puteți comanda cartea În stilul Virgin cu o reducere de 5%, la prețul de 46,55 lei, aici.
Beneficiați de o reducere de 20%, comandând În stilul Virgin împreună cu oricare altă carte din Co-Lecția de Antreprenoriat, aici.

În stilul Virgin este un proiect al editurii Publica, susținut de UniCredit Țiriac Bank.

INFO

www.publica.ro/richard-branson-in-stilul-virgin.html

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: