În seara de Moș Nicolae | Ateneul National Iasi

Duminică, 21 februarie 2021, ora 11:00, vă invităm la spectacolul „În seara de Moș Nicolae” regia Erica Moldovan și Daniel Onoae, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului Național din Iași!

Moș Nicolae poposește la Ateneul Național din Iași! Intrăm, împreună cu acesta, în superbele povești care au prins viață pe scena noastră și descoperim cum, când și ce daruri minunate au primit personajele de la mult așteptatul Moș Nicolae!

Ne revedem cu Cenușăreasa și Zâna cea bună, cu Peter Pan și prietenii lui din Tărâmul de Nicăieri, cu viteazul Făt Frumos și bineînțeles cu Harap Alb și ale lui ajutoare de nădejde! Toți au fost vizitați de Moș Nicolae!

Regia: Erica Moldovan și Daniel Onoae. Scenariu: Erica Moldovan. Distribuția în oridinea apariției: Mara Lucaci, Daniel Popa, Razvan Grosu, Mariana Dumitrache, Erica Moldovan, Dumitru Florescu, Alexandra Macovei, Daniel Onoae, Gelu Ciobotaru, Alexandra Paftala, Codrin Dănilă, Ana Hegyi, Andrei Ciobanu, Cezara Fantu, Claudiu Vrabie.

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la  pretul unic de 15 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul National Iasi

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

PE ACEEASI TEMA:

”DANSUL DELHI”, de Ivan Vârâpaev la Teatrul National Iasi

Spune ceva, frate | Teatrul National Iasi

Harap Alb | Ateneul National Iasi

”Amintiri din copilărie” | Teatrul Luceafarul

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Mărțișoare Folclorice | CCS Iasi

Wicked Blues | Chez Les Amis

Roaring 20’s- Andrew Bidi

Flori, fete și delicatese | Restaurant Liria

Scrie un comentariu: