În Săptămâna Britanică, ia-ţi pauza de la ora 17:00 cu Lidl

Cartofi-condimentati-precop

La Lidl ai acum ocazia să încerci preparatele cu specific englezesc ce sosesc în Săptămâna Britanică, începând cu data de 20 iulie. Încearcă şi tu un meniu ca în Anglia şi simte-te răsfăţat precum englezii în pauza de la ora 17:00.

Pentru micul-dejun în stil englezesc, prepară câteva felii de pâine toast peste care poţi adăuga gemul de lămâie (4.99 lei) sau siropul de coacăze (9.77 lei).

De la un adevărat prânz în stil regesc nu ar putea lipsi tradiţionala carne de curcan. Invită-ţi prietenii la masă şi impresionează-i pregătindu-le curcanul întreg (12.99 lei/kg) de la Lidl. Garniseşte felul principal cu nişte cartofi condimentaţi (precopţi, 5.88 lei) peste care poți presăra brânză rasă (4.49 lei), iar la final, nu uita de berea neagră Guinness (4.99 lei) care se potriveşte de minune acestui preparat. Un deliciu culinar căruia nimeni nu-i va putea rezista!

Săptămâna Britanică îţi aduce la Lidl o selecţie de brânzeturi delicioase pe care le poţi încerca la micul-dejun sau la gustarea de după-amiază. Alege şi tu brânza Cheddar maturată (11.77 lei), brânza Cheddar în diverse sortimente (10.99 lei)  sau brânza englezească (9.77 lei).

Dacă ţi-e poftă de o gustare dulce, Lidl îţi propune fursecurile scoţiene cu unt (5.88 lei), caramelele englezeşti (7.66 lei), o selecţie de caramele în borcan (19.77 lei) sau iaurtul în stil englezesc (diverse sortimente, 2.44 lei). Pentru o mică gustare sărată, cu siguranţă trebuie să încerci chips-urile coapte (5.77 lei), împreună cu cidrul din mere/pere (5.99 lei) care îţi va răcori după-amiezele toride de vară.

MAGAZINE LIDL IASI

harta-magazine-lidl-iasi

Adrese: Str. Tabacului 7A; Str. Niceman 2; Str. Vasile Lupu 78; Str. Pantelimon Halipa 3C; Bd. Chimiei 2A; Str. Nicolina 2A.

Program: L-S 7.30 – 22.00 / D: 8.00-18.00

INFO

www.lidl.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: