In Romania, JULIO IGLESIAS va canta pe aceeasi scenă cu fiul sau

Afis_Julio-Iglesias_20mai_N

JULIO IGLESIAS  a decis să dezvăluie marele secret din spatele surprizei uriașe, pregatită special doar pentru admiratorii săi din România. Bucuria fanilor va crește în intensitate odată cu transmiterea acestei vești excepționale și cu siguranță va fi așteptat cu entuziasm atât la București cât și la Cluj, orașe ce vor fi gazde ale show-urilor sale programate în acest an, pe 20 mai la Sala Palatului, iar pe 22 mai la Sala Polivalentă din Cluj.

Concertul lui Julio Iglesias de la Sala Palatului din Bucuresti, prevăzut inițial pentru 20 mai 2015, a fost reprogramat pe 02 iulie 2015, din motive tehnice. Artistul spaniol va începe a doua parte a turneului său european 2015, pe 22 mai, la Cluj, la Sala Polivalentă.

Biletele achiziționate pentru spectacolul din 20 mai, de la Bucuresti, rămân valabile pentru concertul din iulie, dar persoanele care doresc recuperarea contravalorii acestora se pot adresa punctului de vânzare de la care au fost procurate, începând cu data de 18 mai 2015.

Spectatorii români vor putea asista la o premieră, un moment emoționant și în același timp istoric, căci JULIO IGLESIAS va concerta pe aceeași scenă alături de fiul său, JULIO IGLESIAS JR.. Concertele de la București și Cluj vor fi deschise de artistul care a moștenit talentul muzical al tatălui său. Starul latin a declarat în nenumărate rânduri că este mândru de fiul său, Julio Iglesias Jr.. Are toate calitățile unui mare artist  și simte că îi va urma parcursul artistic cu succes.

Asadar, Julio Iglesias și-a respectat promisiunea și va reveni în prezența românilor pentru a le dărui două seri magice,  pline de romantism, cu muzica live de cea mai bună calitate. In acompaniamentul band-ului său, Julio Iglesias ne va cuceri din nou cu melodiile preferate, imbinate armonios cu amintiri și mărturisiri surprinzătoare.

Julio Iglesias Jr. s-a născut într-una dintre cele mai faimoase și talentate familii din lume. Născut în Spania, a crescut în Miami alături de sora mai mare, Chabeli Isabel și  fratele său mai mic, Enrique, care, de asemenea, are o carieră muzicală impresionantă. Julio Iglesias Jr. are 42 de ani și este căsătorit cu Charlise Verhaert, un personaj cunoscut din lumea modelling-ului.

Julio-Iglesias-Jr.

Preocuparea lui Julio Iglesias Jr. pentru muzică a început de la o vârstă  fragedă, dar în același timp s-a remarcat ca model și actor de televiziune. După lansarea albumului de debut intitulat ”Under My Eyes”, Julio Iglesias Jr. a devenit  idolul tinerilor din Statele Unite ale Americii. Popularitatea sa a crescut fabulos odată cu recitalurile susținute în deschiderea concertelor starului internațional CHER din cadrul turneului național ”27-city stadium tour”. Succesul muzical i-a adus totodată  numeroase premii și distincții. A apărut în show-uri de televiziune remarcabile precum Hollywood Square, Regis & Kathie Lee, VH1 The List, The American Music Awards  și a fost declarat ”Cel mai bun artist”  în cadrul premiilor FAMA.

A prezentat creații semnate de VERSACE, TOMMY HILFIGER și GAP , a avut un rol de succes într-un serial săptămânal pentru adolescenți, difuzat de postul NBC, “Out of the blue”. De asemenea, a găzduit o serie de 22 de episoade  în care a explorat cele mai exotice destinații din America Latină și America de Sud, pentru postul de televiziune Travel Channel.

Julio Iglesias Jr., a cucerit publicul din America și încântă cu succes audiența de pe întreg mapamondul. Timp de trei luni a susținut un turneu amplu în Europa și Asia, pentru promovarea celui mai recent album  intitulat “Under My Eyes”.  De asemenea, a susținut turnee în Rusia și Europa de Est, unde și-a obținut titlul de superstar.

Colaborează cu cele mai mari staruri din Rusia, cum ar fi Igor Nikolaev și Kristina Orbakaite. Melodia lui, “Nothing Else”, este și coloana sonoră a filmului ”MUSIC OF THE HEART”, producție în care a avut un rol semnificativ.  În prezent, Julio Iglesias Jr. colaborează ca solist cu trupa Latino Lovers, alături de care a lansat un album de succes internațional.

BILETE

Spectatorii fideli s-au obișnuit cu faptul că biletele pentru concertele sale se epuizează cu mult timp înainte de data concertului, de aceea organizatorii le recomandă celor interesați, să își procure biletele in timp util. Acestea sunt disponibile la Sala Palatului,  din rețeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas și online prin www.eventim.ro. Clienții de la Cluj se mai pot adresa si punctelor de vânzare deschise la Casa de Cultura a Studenților si Ticket Event din Iulius Mall. Biletele pentru concertul Julio Iglesias de la Cluj au fost puse in vanzare la preturi variabile in functie de categorie, dupa cum urmeaza: VIP: 325 Lei, Premium: 275 Lei, Categoria I: 225 Lei,  Categoria II: 185 Lei, Categoria III: 145 Lei,  Categoria IV: 95 Lei. Pentru concertul de la Bucuresti prertul biletelor variaza intre 280 lei si 550 lei (VIP),

INFO

Eventim

www.eventim.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: