În premieră, Tărâmul de nicăieri la Film Café

Film Café vă invită într-o aventură fantastică, cum nu ati mai văzut până acum. În weekendul 20 – 21 iulie, la Film Café veti putea urmări în premieră mini-seria Tărâmul de nicăieri (Neverland), difuzată sâmbătă si duminică de la ora 21:00. Bazat pe povestea lui Peter Pan si realizat cu efecte vizuale de exceptie, filmul îi are în rolurile principale pe Keira Knightely, Anna Friel, Rhys Ifans, Bob Hoskins si Charlie Rowe.

Rhys Ifans a cunoscut succesul în 1999 când a jucat alături de Julia Roberts si Hugh Grant în Notting Hill si pentru care actorul a primit o nominalizare la premiile BAFTA, pentru ”Cel mai bun actor într-un rol secundar”. Acum îl vom putea urmări dând viată personajului Jimmy Hook. Băietelul care zboară si care nu îmbătrâneste niciodată, Peter Pan este întruchipat în această serie de Charlie Rowe.

Debutând în cinematografie încă de la o vârstă fragedă si cunoscută pentru numeroasele pelicule în care a jucat, Keira Knightley îi dă voce în Târămul de nicăieri lui Tinker Bell.

Carismaticul actor Bob Hoskins, parte si el din această distributie, avea deja experientă când a jucat rolul lui Smee în Tărâmul de nicăieri, întrucât în trecut l-a interpretat pe Hook în creatia omonimă a lui Steven Speilberj.

Pe Anna Friel, cunoscută din filmul Dincolo de limite, unde a jucat alături de Brandley Cooper si Robert De Niro dar si din productia lui Woody Allen, Vei întâlni străinul din visele tale, alături de Anthony Hopkins si Antonio Banderas, o regăsim de această dată în pielea personajului Elizabeth Bonny.

Telespectatorii au posibilitatea să evadeze din cotidian si să trăiască emotii neasteptate alături de Peter si de grupul său de prieteni, teleportati în mod misterios într-o lume paralelă, care se numeste simplu – Tărâmul de nicăieri.

INFO

www.filmcafetv.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: