In Orasul Minunilor, oamenii sunt incurajati sa devina campioni

In Romania sportiva de astazi, zeci de antrenori au in fata copii care pot fi mari campioni si se lupta din greu ca sa ajunga pe podiumuri la competitii internationale, desi se antreneaza in conditii net inferioare celor cu care concureaza.

Dumitru Dorobantu (box, Dinamo) a cistigat cu sportivii sai peste 20 de titluri nationale si are in palmares cu boxerii sai titluri de vice campion la juniori (Razvan Andreiana) sau bronz la Campionatele Europene (George Stefanescu). De trei ani are in sala de antrenament un tanar despre care crede ca va fi un mare boxer al Romaniei –  Antonio Alex -, el insa se afla la un pas de a abandona antrenamentele din considerente financiare.

Tinerii din miscarea sociala Orasul Minunilor au aflat povestea lui de la maestrul Dorobantu si au dorit sa-l ajute, asa ca, zilele trecute, Antonio a primit de la antrenor o geanta cu echipamentul complet de care are nevoie pentru competitii si un As de pica (semnul miscarii OM).

Antonio nu stie de la cine a primit darurile, intrucat tinerii din Orasul Minunilor doresc sa ramana anonimi, dar a promis ca, la anul, la campionatele nationale va fi pe podium.

Tinerii doresc sa mentioneze ca, in momentul in care au spus povestea boxerului celor care aveau magazinul de echipament sportiv si de ce il ajuta, anonim (stiind ca va fi un imbold pentru performanta pentru Antonio), directorul magazinului le-a oferit un discount de 50% fara ca ei sa fi cerut acest lucru. Un semn ca in Orasul Minunilor sunt multi oameni frumosi.

Povestea lui Antonio Alex in filmul din Orasul Minunilor:

Orasul Minunilor este o miscare sociala a unui grup de tineri care spera intr-o lume mai buna si mai frumoasa, grup care crede ca faptele bune trebuie facute din dorinta sincera de a ajuta, fara niciun alt interes.  In cadrul aceleasi miscari sociale, a fost creata campania “Bilete din timp” la care s-au alaturat 13 dintre cei mai importanti actori si muzicieni din Romania. Detalii AICI!

INFO

orasulminunilor.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: