In octombrie, Soft&Grace sarbatoreste 1 an de activitate!

Au avut un an plin cu ateliere de gatit pentru adulti si copii, cine speciale si petreceri cu mancare gustoasa. Vor sa sarbatoreasca impreuna cu tine si pentru asta au pregatit o petrecere surpriza! Esti asteptat duminica, 29 octombrie la Meru (vis-a-vis de Time Out) cu mancare marca Soft&Grace, cocktail-uri speciale si muzica de calitate marca Avantgarde si Cel Visător.

Vor avea multe surprize dar toate acestea trebuie sa ramana surprize si de aceea vor fi dezvaluite doar in timpul petrecerii!

Food: Soft & Grace (starter: mix-aperitive, pe care stiu ei sa le faca mai bine; main-course: beef&pork, grau verde copt, linte si alte garnituri, salate si sosuri; desert: tort “Wild Forest Cake”). Drinks: Meru Bar. Music: Avantgard si Cel Visator. Data: 29 Octombrie 2017. Ora: 14 fix.

”Multumim si tuturor partenerilor nostri care ne-au fost aproape si cu care vom face proiecte frumoase si in continuare: LifeSaga – Natură pentru Viață, Verde Bun, Prisaca Barnova, TROC, Andrei Ignia, Ulei de masline extravirgin Adevarat – FeelOlio Romania, Prajiturici si alte dulciuri, Clinica de nutritie, Microgreens Romania, Viorica-Cosmetic, Vindor Vinuri, Frarom Shop, Stupina Taina Vie, Meru Iaşi”

INSCRIERE

Pret:  60 lei/persoana sau 100 lei/cuplu (plata in avans); 70 lei/persoana sau 120 lei/cuplu (bilete in ziua evenimentului). Pretul include: meniul complet, un cadou Soft&Grace, apa si muzica ce va va impinge catre dans. Pentru inscrieri: softandgrace.ro/formular-de-inscriere/. Mai multe informatii: 0735 54 54 54 sau contact@softandgrace.ro

INFO

Soft & Grace

Str. Sararie 98, Iasi

contact@softandgrace.ro

www.softandgrace.ro

www.facebook.com/softandgrace

PE ACEEASI TEMA:

Film la Meru: Plimbare sub clar de lună cu bunicul @Kinedok

Kinedok prezinta ”A Young Patriot” and ”Refugee Blues” @Meru Iasi

Cafe Papillon Chefs – atelierele de gatit Soft & Grace

4yM – Documentary Mondays #Modul în care ne construim orașele

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: