In martie, reduceri la magazinul online pentru copii Strumful Jucaus

In luna martie, magazinul online cu jucarii din lemn si fire naturale, Strumful jucaus ofera reduceri intre 18% si 35% la colectia de imbracaminte de iarna pentru copii intre 0 si 24 luni, alaturi de reduceri de pana la 25% la o parte din jucariile din lemn.

Magazinul online a fost creat in noiembrie 2016 de catre Gabriela Culea si ofera imbracaminte pentru copii intre 0 si 24 luni, jucarii educative si inteligente din lemn si fire naturale, jucarii in stil Montessori, jocuri pentru mai multe categorii de varste, accesorii pentru bebelusi, jocuri puzzle.

Proiectul Strumful Jucaus a inceput din dragostea pentru strumful nostru si nevoia de a-i asigura lucruri de calitate in cea mai frumoasa provocare a vietii sale: copilaria. Știm ca visul tuturor copiilor este sa fie inconjurati de cat mai multe jucarii, iar al parintilor sa dezvolte personalitatea si capacitatile copiilor prin intermediul jocului. Noi, la Strumful Jucaus, ne dorim sa facem posibile aceste vise prin imbinarea nevoilor parintilor, de a cumpara produse de calitate, cu nevoia copiilor de a fi inconjurati de jucarii captivante. Am ales jucariile noastre corespunzator fiecarei etape din viata copiilor – pentru a le da posibilitatea sa descopere lucruri noi si interesante, de unii singuri si alaturi de cei care le calauzesc pasii. Ne dorim ca acest proiect – si produsele noastre – sa urmareasca si sa acopere cat mai multe dintre nevoile educationale ale copiilor, si – in acelasi timp – sa sustina eforturile parintior in dezvoltarea armonioasa a micutilor.”, a declarat Gabriela Culea, managing director Ștrumful Jucaus.

Magazinul ofera livrare gratuita in Cluj-Napoca si prin curierat rapid in celelalte zone ale tarii.

INFO

Ștrumful Jucaus

Email: office@strumfuljucaus.ro

Tel.: 0745 412 997

strumfuljucaus.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: