In Maideyi, muzica a sunat mai bine

“Music sounds better”? Cu siguranta. Pe acest principiu au mizat si componentii trupei “Music sounds better” (MSB), in seara de 12 decembrie 2010, in cafeneaua Maideyi. Band-ul constituit la sfarsitul anului 2009 ce poarta numele single-ului renumit al celor de la Stardust, a insufletit seara de duminica intr-un mod zgomotos, datorita stilului rock, alternative si indie abordat.

Desi s-au lasat asteptati aproximativ jumatate de ora, ca orice trupa care “se respecta” , Cristina Schiopu, Mihai Mahalu, Marius Avadanii si Codrin Murariu au rupt tacerea cu piesa Vertigo, a britanicilor de la U2.

In continuarea serii lucrurile s-au desfasurat simplu: cateva piese internationale de prestigiu si ascultatori pe fiecare scaun pus la dispozitie de cafenea. Insa ceva lipsea, ceva care sa fie specific celor de la MSB. Acel “ceva” a aparut la momentul oportun sub denumirea de “Lost”, fiind una dintre cele 5 piese inregistrare de ei pana acum.

“Pentru ca nu avem timp destul in viata” a fost principalul motiv pe care Cristina l-a expus atunci cand au interpretat si single-ul “time is running out” a celor de la Muse.

Concertul s-a terminat pe ritmurile repertoriului lui Moby, urmat de autografe si CD-uri oferite cadou pentru cei din public. Chiar daca nu a durat mai mult de o ora totusi ei nu au mers pe strategia “credeati ca e gata? nici vorba!” cu care suntem obisnuiti, probabil si datorita scenei improvizate, fara culise.

Notorietatea celor de la MSB este destul de redusa momentan, insa in viitorul apropiat, cand vor reusi sa isi lanseze primul lor album si de ce nu, urmat chiar si de altele, probabil vor capata mai multa vizibilitate in randul iubitorilor de rock.

In cazul in care sunteti curiosi sa aflati mai multe despre MSB, puteti accesa pagina lor de Facebook sau Twitter, unde au pregatit cele 5 piese inregistrate pentru a fi ascultate si comentate.

Autor: Petrea Crina-Alexandra (UAIC, Facultatea de Filosofie –  specializarea Comunicare si relatii publice, an II)

GALERIE FOTO

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “In Maideyi, muzica a sunat mai bine”

  1. Catalina says:

    Bravo Crina. Foarte frumos ai scris!!!!!!!muzica chiar a sunat mai bine in Maidayi

Scrie un comentariu: