In februarie, ”trezeste dragostea” la Palas Mall

Trezeste-ti dragostea!

Luna februarie, cea mai romantică perioadă din an, debutează la Palas Mall cu surprize spectaculoase care îi îndeamnă pe ieşeni şi nu numai să „trezească dragostea”. Ansamblul din centrul oraşului îşi invită clienţii să petreacă Valentine’s Day cu shopping din noile colecţii ale brandurilor îndrăgite, premii atractive, concursuri haioase şi în compania artiştilor îndrăgiţi.

Până pe 14 februarie 2013, caruselul premiilor va aduce clienţilor ce au făcut cumpărături în valoare de minimum 150 de lei peste 3.000 de surprize: cine romantice, cutii de bomboane, buchete de flori, bijuterii, seturi de lenjerie de pat, vouchere la cafenelele Palas şi locaţiile din Foodcourt sau băuturi răcoritoare. Marele câştigător, desemnat prin tragere la sorţi chiar de Valentine’s Day, îşi va putea invita perechea într-un sejur de vis, pentru două persoane, în cel mai spectaculos emirat arab: Dubai.

Cei care vor să dea frâu liber sentimentelor pot să-şi facă publice mesajele de dragoste pe ecranele din Palas, în mod gratuit, în perioada 9 – 14 februarie. Surprizele continuă şi în zona Foodcourt, acolo unde, din oră în oră, pe 13 şi 14 februarie, se vor oferi torturi şi invitaţii la cafea pentru mesele norocoase.

De Valentine’s Day, de la ora 18.00, Palas Mall îi aşteaptă pe tinerii îndrăgostiţi să se distreze la show-ul interactiv „Te trezeşti la Paris!”. Cele mai curajoase cupluri se pot înscrie, până pe 7 februarie, pe site-ul Palas Mall, în competiţia care demonstreză cât de puternice le sunt sentimentele. În urma preselecţiei, 14 cupluri se vor întrece în cele mai trăznite şi romantice probe, în 14 paturi amplasate în Atrium. Miza este substanţială: premiul întâi – un city break pentru două persoane la Paris, premiul doi – un pat de lux marca Rosini şi premiul trei – o cină romantică. Pentru ca distracţia să fie completă, invitatul special al serii este Connect-R.

Îndrăgostiţii au şanse să fie premiaţi şi în mediul online. Cei care se fotografiază în locaţia „In Love” din zona Atrium şi încarcă imaginea pe pagina de Facebook a Palas Mall, până pe 14 februarie, intră în competiţia sentimentelor. Cea mai votată fotografie va fi premiată cu o cină romantică.

INFO

Palas Mall

www.palasmall.ro

www.palasiasi.ro

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: