”In dulcele stil romanesc” a adunat laolalata artisti si donatori cu suflet mare

Echipa ASMEvents, un grup de masteranzi de la FEAA din cadrul Univ. Al. I. Cuza a organizat miercuri, 28 mai, orele 19:00, la Sala Aula Magna Haralamb Vasiliu a Universitătii de Stiinte Agricole si Medicină Veterinară Ion Ionescu de la Brad din Iasi, un eveniment cultural-artistic caritabil numit „În dulcele stil românesc”.

Programul pregătit pentru spectatori a fost unul deosebit si am reusit acest lucru împreună cu minunatii artisti care ne-au încântat cu un repertoriu spectaculos si cu suite de dansuri din diferite zone ale tării.  Multumim pe această cale tuturor sponsorilor, artistilor si nu în ultimul rând persoanelor cu suflet mare care au donat participând la acest eveniment.

Vă invităm să ne urmăriti în continuare pagina de facebook a evenimentului: În dulcele stil românesc si site-ul: www.indulcelestilromanesc.ro pentru a vă tine la curent cu privire la cazurile către care vor fi redirectionati banii de către părintii lui Stefan Adrian Bertalan, care din nefericire s-a stins din viată cu 6 zile înainte să vadă surpriza pe care i-au pregătit-o organizatorii evenimentului împreună cu Asociatia Rotaract.

Lupta împotriva acestei boli crunte a fost mult prea grea pentru acest îngeras care a rămas fără forta de a mai lupta. Cu sufletul îndurerat, familia si cei apropiati lui Stefănut multumesc tuturor persoanelor care au fost alături de ei până acum si doresc ca toti banii strânsi prin intermediul evenimentului să fie directionati altor doi copilasi bolnavi de cancer.

INFO

www.indulcelestilromanesc.ro/

www.facebook.com/pages/In-dulcele-stil-romanesc

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: